Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban könnyűvérű lány vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyűvérű lány vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves múltam és másfél éve vagyok együtt a barátommal. Úgy érzem szeretjük egymást. Mégis már az első hónapban lefeküdtem a lakótársával, de ő ezt nem tudta meg végül. Aztán volt egy közös fesztiválozás, ahol szintén megcsaltam a legjobb barátjával - vele aztán később többször is együtt voltam, amikor a barátom nem ért rá átjönni. A szüleim mindenről tudnak és... állandóan kritizálnak, erőltetik hogy mondjam el Csabának...

Pár hete otthon maradt, mert másnap vizsgázott és nem jött el velünk bulizni. Megismerkedtem egy sráccal, akivel azóta rendszeresen együtt vagyok... :( Tudom, hogy ez nem helyes, de ... egyszerűen nem tudom megállni, hogy csak egy fiúval legyek. Ráadásul ő nem is olyan jó az ágyban. Igaz, nagyon szeret és elhalmoz mindennel...

Talán mondjam el neki az igazat? Ribanc vagyok? :(

Szeretem őt... mégse tudom megfogalmazni, miért csalom meg állandóan. Amikor gyanakodni kezd, mindig megoldom valahogy a szitut, de... félek, hogy rájön az egészre.

2012. máj. 30. 18:44
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
64%
Igen, ribanc vagy.
2012. máj. 30. 19:32
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

"Miért nálatok nem így működik? Ti is szeretitek a barátnőtöket, mégis vonzódtok, fantáziáltok vagy esetleg meg is csaljátok őket. "

persze, megcsalom. Csak ezért tartom őt, hogy legyen kit megcsalni, ez benne a poén nem? Istenem...

2012. máj. 30. 20:15
 33/40 anonim ***** válasza:
75%
Szeret és elhalmoz mindennel. És te képes vagy ezt megcsinálni vele? Képes vagy nap mint nap így a szemébe nézni, és hazudni neki? Van egyáltalán gerinced? Bocsánat a durvaságért.... de ez eléggé botrányos amit csinálsz... Hamár ennyire szeret, akkor az őszinteséget megérdemli.
2012. máj. 30. 20:20
 34/40 anonim ***** válasza:
miguel92 nagyon adlaaaaak ;)
2012. máj. 30. 20:57
 35/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem könnyűvérű, hanem gerinctelen k*urva
2012. máj. 30. 21:29
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem fejlődött ki rendesen nálad a lelkiismereted. Kívánom, hogy egyszer furdaljon, mert általa tudjuk eldönteni helyes-e valami, vagy sem. Akkor majd nem lesz szükséged mások nézőpontjára ez ügyben. De várj, segítek mint már előttem oly sokan: igen, amit teszel, nem helyes. Használhatnék erre durvább szavakat is, de ki vagyok én, hogy elítéljelek...ja, igen a különbség köztünk, hogy én nem tennék ilyet...

A legszomorúbb, hogy attól félsz, rájön. Nem pedig attól, hogy megbántod. Tehát: nem is szereted igazából, csak kényelmes megoldás. Ezért csalod meg folyton. Ez biztos - lám, már meg is fogalmazódott, miért teszed ezt. És igen, be kéne vallanod neki és a lehető legkisebb sérülést okozva elhagynod. Na, már azt is tudod mit kéne csinálnod. Remélem örülsz, hogy ennyien segítettünk neked.

25/N

2012. máj. 30. 21:59
 37/40 anonim ***** válasza:
76%
egy mocskos r!banc vagy....
2012. máj. 30. 22:13
 38/40 anonim ***** válasza:
Szóval ribanc vagy a javából... amit te érzel a másik iránt az önző szeretet...szereted a lóvét meg hogy megkapj mindent ...szép nem mondom, hogy nőne össze neked... :-) Az hogy fiatal vagy és kiéled magad mert szeretsz kef.élni az nem gond tedd, próbálj ki mindent amit szeretnél csak ne kösd le magad... vagy ha ilyet csinálsz akkor akkor hirdesd meg magad hogy aki meg akar dugni az csak barátkozzon a haveroddal és teljes lesz a siker....Lejáratod a csajokat a nőket...ezért nem bíznak meg a pasik a csajokban mert ilyenek is vannak mint te.... a leghelyesebb, hogy vagy elásod magad vagy elmondod a pasidnak, hogy dug mindenki aki akar és hogy csak kihasználod. Pasik is vannak ilyenek nem vagyunk mi se jobbak de ez undorító...akár ki is csinálja.!!!!
2012. jún. 1. 15:35
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
RIBAAANC !!!!!!!!!!!!!!! remélem kidob és soha senki nem kezd veled komolyabb kapcsolatba, a te fajtád csak dugásra való :)
2012. jún. 8. 14:37
 40/40 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon dúrva hogy az ilyen aljas nők miatt lenézik az összes nőt!

2 éve vagyok férjnél...és egyszer sem jutott eszembe hogy megcsaljam a férjem...

Érdekes kérdés hogy ribanc vagy e?!! Ha tudod magadtól minek kérdezed???

Nő létemre a pasiknak adok igazat akik azt mondták hogy gerinctelen vagy.

Hogy lehet hogy nem sajnálod picit sem azt a szegény fiut,mikor másokkal ba...tod magad!!

Felháboritó

2012. júl. 3. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!