Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban könnyűvérű lány vagyok?
18 éves múltam és másfél éve vagyok együtt a barátommal. Úgy érzem szeretjük egymást. Mégis már az első hónapban lefeküdtem a lakótársával, de ő ezt nem tudta meg végül. Aztán volt egy közös fesztiválozás, ahol szintén megcsaltam a legjobb barátjával - vele aztán később többször is együtt voltam, amikor a barátom nem ért rá átjönni. A szüleim mindenről tudnak és... állandóan kritizálnak, erőltetik hogy mondjam el Csabának...
Pár hete otthon maradt, mert másnap vizsgázott és nem jött el velünk bulizni. Megismerkedtem egy sráccal, akivel azóta rendszeresen együtt vagyok... :( Tudom, hogy ez nem helyes, de ... egyszerűen nem tudom megállni, hogy csak egy fiúval legyek. Ráadásul ő nem is olyan jó az ágyban. Igaz, nagyon szeret és elhalmoz mindennel...
Talán mondjam el neki az igazat? Ribanc vagyok? :(
Szeretem őt... mégse tudom megfogalmazni, miért csalom meg állandóan. Amikor gyanakodni kezd, mindig megoldom valahogy a szitut, de... félek, hogy rájön az egészre.
Pasik! Hagyjátok már! Van neki egy szexuális vágya amit ki akar élni több pasin, h a változatosság is meglegyen. Miért nálatok nem így működik? Ti is szeretitek a barátnőtöket, mégis vonzódtok, fantáziáltok vagy esetleg meg is csaljátok őket. Ha meg nincs barátnőtök, akkor ugyanezt teszitek! Szálltok egyik virágról a másikra! A csajokat belesúvasztanátok egy rendes lány meg egy könyűvérű csaj szerepbe. Magatokat meg nem az önző fiú meg a jófiú szerepbe! És látjátok ez biológia csajoknál is ugyanúgy működik, csak sokan azért fogják vissza magukat mert a rendes lány szerepet beléjük nevelték! Egy viselkedési forma.
Azt el se tudjátok képzelni, h egy nő aki szeretni tud működni komoly kapcsolatban, tartalmas belül még vonzódik más pasikhoz? Ez biológia. Van csaj aki teret enged, a csapongásnak, van aki meg nem. Ti még akkor is elítélitek a csajt ezért, ha nincs barátja!
Szerintem eléggé önző ember vagy. Ezt úgy hívják, hogy a párod h.ülyítése. Mégis miért vagy vele? Ja, hogy mindennel elhalmoz - eléggé érdekkapcsolatnak tűnik részedről. A férfiak a magad fajta lányok miatt r.ibancoznak le minden nőt. Csak azt nézed, neked mi a jó. Csakhogy ebben a kapcsolatban nem csak te vagy ám! Túlzottan elkényeztetett a párod, te meg ki is használod.
Legalább úgy csinálnád, hogy ne tudjon róla senki... legalább egyenes lennél a pároddal és elmondanád neki, biztos egyből szakítana veled. Nem való neked komoly kapcsolat, kislány vagy még hozzá.
Szakíts, éld ki magad - vagyis feküdj le minden szembejövő sráccal - viseld a következményeit. De ne legalább a normális srácokat ne h.ülyítsd már. Az életben többet nem fog megbízni a nőkben és majd jön ő is a kérdésével a GYK-ra: "miért van az, hogy minden lány r.ibanc?" ...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!