Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valóban könnyűvérű lány vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban könnyűvérű lány vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves múltam és másfél éve vagyok együtt a barátommal. Úgy érzem szeretjük egymást. Mégis már az első hónapban lefeküdtem a lakótársával, de ő ezt nem tudta meg végül. Aztán volt egy közös fesztiválozás, ahol szintén megcsaltam a legjobb barátjával - vele aztán később többször is együtt voltam, amikor a barátom nem ért rá átjönni. A szüleim mindenről tudnak és... állandóan kritizálnak, erőltetik hogy mondjam el Csabának...

Pár hete otthon maradt, mert másnap vizsgázott és nem jött el velünk bulizni. Megismerkedtem egy sráccal, akivel azóta rendszeresen együtt vagyok... :( Tudom, hogy ez nem helyes, de ... egyszerűen nem tudom megállni, hogy csak egy fiúval legyek. Ráadásul ő nem is olyan jó az ágyban. Igaz, nagyon szeret és elhalmoz mindennel...

Talán mondjam el neki az igazat? Ribanc vagyok? :(

Szeretem őt... mégse tudom megfogalmazni, miért csalom meg állandóan. Amikor gyanakodni kezd, mindig megoldom valahogy a szitut, de... félek, hogy rájön az egészre.

2012. máj. 30. 18:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy k*rvát! Ne is haragudj
2012. máj. 30. 18:58
 12/40 anonim ***** válasza:
75%
Ez fake.. xD
2012. máj. 30. 18:58
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

már az előző válaszolók kellően kifejezték a véleményüket rólad.

szerintem szakíts fele, és dugj össze vissza..éld ki magad. hátha utána már készen fogsz állni egy komolyabb kapcsolatra. ne hülyítsd tovább szegény gyereket. :S

2012. máj. 30. 19:00
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:54

MIVAAAN?

Te sem vagy agyadnál.

Nem arról van szó, hogy ne éljen.Éljen, engem érdekel már..18 éves, de akkor ne legyen már kapcsolatban az ég szerelmére.

Mi találtuk ki férfiak..Ha így van, akkor sem volt hülyeség.Micsoda dolog a másikat így átvágni.

Menjél és gondolkozz el az életeden..Ekkora barmokat..

2012. máj. 30. 19:00
 15/40 -Free- válasza:
52%

ribi vagy drágám!!!

Könnyvérű?? elég enyhe!!!

A nők 65%- ilyen büdös ribi csak tudod a barátodat sajnálam legyen bened annyi büszkeség hogy elmond mindezt!

(UNDORODOM A FAJTÁTTOKTTÓL!!!!)

2012. máj. 30. 19:03
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Legalább szakíts barátoddal ha már ekkora ribi vagy
2012. máj. 30. 19:04
 17/40 anonim ***** válasza:
a nők azért sokkal értékesebbek mert nem kefélnek fűvel fával, és szerintem ez így elfogadott. lehet, hogy már egyenrangúnak számítunk de könyörgöm, akkor se alacsonyítsuk már le a nőket!
2012. máj. 30. 19:04
 18/40 anonim ***** válasza:

kekliliom10

b.zi vagy?

2012. máj. 30. 19:07
 19/40 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló egy kretén, mi az hogy minden nő? Te sem vagy sokkal jobb a könnyűvérű kérdezőnél, hogy így semmibe veszed a nőket. Te kérdező meg, ásd el magad, mèg a barátságukat is összetöröd, nem csak a szívét. Szegény milyen emberekkel van körülvéve sajnálom a barátodat.
2012. máj. 30. 19:09
 20/40 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy visszatérve erre a témára, sok pasi nagyon ellenszenvesnek találja azt ha egy csaj ugyanúgy megéli a szexuális vonzalmait és tapasztalatokat szerez. Taszítja ez őket, mert van egy társadalmi elvárás, h egy rendes nőnek milyennek kell lenni! Amit persze ők alkottak! A szexuális vonzalom ugyanúgy működik nőknél is mint pasinkál, és miért ne vállalhatnád fel, meg szerezhetnél tapasztalatokat? Ne hagyd magad megvezetni!

Arra figyelj, h olyat ne csinálj amit lelkileg nem kívánsz, és vigyázz ha gyakran váltogatod a partnert nehogy vmi nemi betegséget összeszedj!

A pasik nagyon nehezen tudják ezt megemészteni, h a mai nők ugyanazt megtehetik, mint ők! Nincs hatalmuk felettünk. Az egész a pasi ego félelméről szól. Rettegnek attól, h őket megcsalhatják, elhagyhatják, mert akkor kiderül, h van náluk jobb, nagyobb, kedvesebb, szexisebb, potenciálisabb, és ezt az egokájuk nem bírja elviselni!

Mert ha ez így van, és ők vágynak egy komoly kapcsolatra, olyan dolgokra amit az anyukájuknál kaptak meg, akkor fel kell kötni a gatyájukat, h megtartsanak egy nőt. Vagy elmegy az irányába a folyamat, h sorozatban felveszik a páncélt, és minden csajhoz bizalmatlanok lesznek, meg elzárkóznak érzelmileg, mert félnek, h megszívják. Ami nem a küzdésről, szól hanem a gyávaságról.

Ha váltogatni szeretnéd apartekeket akkor vállald fel, és ne tarts komoly barátot. Mert nagy lelki sérüléseket, okozhat egy egy csalódás. Szülők előtt ezt képtelenség, ott inkább maradj csendben.

Amúgy rengeteg olyan kapcsolat meg házasság van, ahol csalják egymást, és megvan az oka h miért ezt az utat választják az emberek! Nemcsak a sunyiság miatt, hanem mert egyszerre van igényük egy stabil kapcsolatra, meg izgalmakra is. És Csak az egyik nem elég. Egy embertől meg nem kaphatsz meg mindent.

Ha meg azt mondanák egymásnak a párok, h drágám szeretlek, de ki szeretnék másokat is próbálni melletted legyünk nyitott kapcsolatban, akkor elvesztené a komoly kapcsolat a varázsát a meghittséget, a bizalmat meg a szeretetet.

Elég hülyén van ez így kitalálva biológiailag, de így működik! És az a furcsa, h egyik mellett se teszik le az emberek a voksukat! Pl mégse elég a partnerváltogatás az embereknek, mert vanigényük komoly bensőséges kpcsolatra is. Ezért sajnos nagy tömegekben ezt csinálják, h megcsalják egymást.

2012. máj. 30. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!