Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti össze jönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti össze jönnétek egy olyan fiúval akinek ilyen "betegsége" van?

Figyelt kérdés
Szóval tegyük fel ,hogy van egy fiú aki nagyon jól néz ki, szinte minden lánynak tetszik - és nem önfényezésből - tényleg oda vannak értem.DE Az a gondom ,hogy egy éve kb. derealizációm van. Az előtt sem voltam mentes problémáktól mint családi , mint egyéb és sanszos ,hogy ezek miatt alakulhatott ki.Lényeg az ,hogy emiatt eléggé padlón vagyok és érzékeny lettem amióta megvan bár k*rvára hősiesen bírom ,de a lényeg ,hogy nehéz nagyon ebből kilábalni és vannak furcsa dolgaim is miatta.Óh és mellesleg mindenki bírt -még mikor boldog voltam- meg öööm jóó minegy a lényeg ,hogy valaki tetszik nektek és még jó fej meg okos is mellé de ha ilyen baja van akkor ez eltántorítana titeket? :(

2012. máj. 28. 00:16
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Te is rendelkezel azzal a dologal, ami a legbetegebb és legegészségesebb embernek is megvan, a szíveddel és ha van szíved akkor szeretni is tudsz és ha tudsz szeretni mindig lesz olyan aki viszont szeret
2015. febr. 27. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!