Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az esélyem ti hogy jönnétek össze vele?
Figyelt kérdés
3éve beleszerettem egy lányba akivel a mai napig jóba vagyok de az a baj hogy ő csak barátként néz rám de már annyira a szívemhez nőtt a lány hogy senki mást nem tudtam még szeretni ennyire simán lehetett volna azóta több barátnőm is de nekem csak ő kell úgy érzem letudnám élni vele az egész életem ezért nem fogom feladni de most már annyit nem beszélünk mint régen és ez nagyon rossz de akkor is felakarom szedni ez szinte már életcélommá vállt és hiszek abban ha nem adom fel akkor bármi sikerülhet.Szerintetek sikerülhet vagy bennem van a hiba?2012. febr. 26. 21:40
1/5 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd el neki mit érzel és hogy ő mit erről...
Lehetne-e esélyed nála, vagy barátságon kívül nem hajlandó-e többre
2/5 anonim válasza:
Kérdés, te meddig fogsz elmenni?
Mert minél jobban támadsz, ő annál jobban védekezni fog.
Ha egyszer nem a válasz, akkor nem.
Te tudod az okát, hogy miért nem vagy ő, de akkor azt lehet tisztázni.
Nem kaphatsz meg mindent, ezt tanuld meg.
3/5 anonim válasza:
És az egy szomorú tény, hogy a legjobb védekezés a támadás...
De ha nem is fog téged kicsinálni, iszonyú nagy fájdalmat fogsz neki okozni és ő is neked.
Jó a hozzáálásod, de csak azért küzdj, amiért érdemes. Éveket ne szentelj egy biztos nembe.
4/5 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy annyira sose fogok tudni mást szeretni mint őt hiába jönnék össze más lánnyal ugyan úgy gondolnék rá
2012. febr. 26. 22:08
5/5 anonim válasza:
Nekem is kB ez a helyzet mint a kérdezőnél....csak mostanában a lány el is kezdett velem szemezni, de nem tudom mit csináljak, mert egyszer már kikosarazott, és lehet h most is csak tetszek neki, és nem tudom h elmondjam e neki MEGINT h szeretem , vagy ezzel csak elronthatom az esélyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!