Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem nála?
Ez nagyon érdekes...felettébb érdekes...én fiú vagyok...és 2 hónapig kavartam egy lánnyal...jól megvoltunk,és tényleg nem lett belőle semmi...és én is most közöltem vele,h kerülni fogom...
Az én okom a kerülésre annyi,h az utóbbi hetekben,amikor odamentem hozzá borzasztó rideg és távolságtartó volt velem,ha beszéltem hozzá,nem nézett a szemembe...
Régen mosolygott,vidám volt,a mosolyával vett le a lábamról,most meg mint valami kriptaszökevény ,egyszerűen nem értem, próbáltam mondani neki,h mitől lett ilyen kedvetlen mostanában,de nem nagyon kaptam választ...egyszerűen felidegesít,ha nem néznek a szemembe...ja meg egy buliban is találkoztunk,ott is tök elutasító volt,amikor odamentem hozzá, hát én ebből azt szűrtem le,h nem tart igényt a társaságomra, meg én így már nem érzem jól magam a társaságában, ezért úgy döntöttem,h innentől elkerülöm,mert nem tudok vele mit kezdeni...már más lányok után kacsintgatok,de ha még időben megváltozik,akkor talán még lehet esélye...
nemtom a te eseted mennyire hasonlít,de remélem azért segítettem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!