Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nála esélyem? Lécives olvasd el
szoval van egy lány egy suliba járunk,már az elejétől nagyon tetszett,szoktunk szemezni általába mellém áll buszon ha tehetem énis,és megkérdezte haveromtol a nevem,de nem tudok kezdeményezni mert amint melettem vant leblokkolok nevemet sem tudom és nincs önbizalmam sem annyira bejön:D
állandoan rágondolok aludni se tudok lassan,facebookon visszajelölt de nem merek ráirni se ennyire szerencsétlen vagyok
szerintetek tetszhetek neki azakbol amikből leirtam vagy felejtsem el?ésha van nála hogy közeledjek?:/
növessz tökötXDXDXD ez dejó!:D
egyébként tuti bejössz neki:) mégis így mitől félsz? nem fog visszautasítani. ha ez benne lenne a pakliban, megérteném az aggódásod, de így?:D tessék ráírni, vagy tessék megszólítani!:)
és ahogy olvastam a leírást elkezdtél szerelmes lenni
ez cink mert ha mégsem jönne össze akkor nagyon fájdalmas lesz :S
velem is ez volt
Szerintem te is tetszel neki :)
Ha beszélni szeretnél vele, de túlontúl félsz szemtől szembe, akkor mindenféle képpen elősször faceen. Lehet, hogy ő pont annyira fél szólni neked, mint te neki. Nyugi nem lesz semmi attól még, hogy köszönsz vagy megkérdezed milyen napja volt.
ha elkezdetek szemezne sose te legyél az aki elnéz mert azt gyengeségnek fogja fel. egy csajnak pedig nyilván a legdominánsabb pasi kell. Szemezés után pedig menny oda hozzá és hívd el a büfébe. :D
közben beszélgettek, ismerkedtek és majd kialakul ha te is teszel neki :)
köszönöm mindenkinek:D
meglepő hogy senki se volt bunkó vicces kedvébe:P
Reggel a buszon kérdezd meg, milyen napja volt, majd kezdj el fütyülni és amikor abbahagyta, jegyezd meg, hogy "Nahát milyen csönd van... Hallom a tücsökciripelést... Te is?" Aztán fogd meg a csuklóját, a másik kezeddel pacsizz a tenyerébe és köszönj, hogy "Na, majd akkor később!"
Na jó bocs a trollkodásért, ezzel inkább csak azt akartam illusztrálni, hogy gondolom kb ettől félsz, hogy így fog sikerülni a beszélgetés.
Nyugalom, és akkor jó lesz. Légy okos és udvarias és ha csak úgy megy, először mondj neki betanult szöveget meg bókolj sokat, tisztelettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!