Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

A kérdés nem pont jó megfogalmazás.

Azt szeretném kérdezni, hogy egy lánynak tetszem még attól függetlenül, hogy nem kedveli a képeimet, ill. nem bök vissza (másnak igen) fészbukon. (Azért vagyok már emiatt teljesen oda, mert úgy érzem szerelmes vagyok, és már ez is zavar, nem vagyok taknyos hogy folyton facebook-ozom.)

2012. jan. 28. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
A facebook totál hitelteln forrás,ha engm kérdezel, SZARD LE!!!! amit ott látsz,..a két szemednek ,a valóságnak higgyél!
2012. jan. 28. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem foglak leoltani, szal elmondom finonam.

Nem attól függ, hogy bejössz-e egy csajnak, hogy mit ,,csinál" veled facebook-on. Az én képeimet is lájkolgatja csomó csaj az egyetemről, és kb.mindegyiknek van pasija... ha én is a te logikád szerint gondolkodnék, azt kéne hinnem, hogy mind dobni akarja a pasiját miattam, holott nagyon nincs így :D

Szal tessék normálisan ,,utánajárni" a dolognak, és hagyni kicsit a face-t!

3/6 anonim ***** válasza:
A face csak egy közösségi oldal. Ha nem lájkol, nem bök, akkor összeomlik a világ... Amúgy ha szinte ott éli le az illető az életet, akkor valószínű, hogy nem. De próbáld randira hívni, vagy valami...
 4/6 Nazira ***** válasza:
Ne az fb n próbáld megkapni erre a választ hacsak nem ott akarsz kapcsolatot és a valóságban nem. Hívd el vhova ha visszautasít valószínű nem tetszel neki. Remélem nem az fb profiljába lettél szerelmes hanem életben is ismered nem csak virtuálisan :D
2012. jan. 28. 19:53
 5/6 A kérdező kommentje:
hát ezt így könnyű mondani, próbáltam már kideríteni, én úgy érzem hogy tetszem neki,mert szemezünk meg minden, meg egyszer nem rég mondott ilyet több fiú társaságában, hogy neki ne, tetszik senki, de szerintem ez nem igaz.
2012. jan. 28. 19:56
 6/6 A kérdező kommentje:
utolsó, osztálytársam :D olyan emberbe nem tudnék szerelmes lenni, akit csak interneten ismerek :D
2012. jan. 28. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!