Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti össze jönnétek egy olyan fiúval akinek ilyen "betegsége" van?
Jaa egyébként ez nem látszik rajtam, mert mint mondtam mindig tűröm pedig megállás nélkül 1 éve kínoz ez az állapot néha pánikrohamaim is vannak amikor már nem bírom. Nyugtatók nélkül viselem ezt, és terápiára járok fél éve mert már nem bírtam segítség nélkül.
Egyébként teljesen normális vagyok nagyon kevés embernek mesélek erről ,mert kellemetlenül érint. Ezért is jó lenne már egy rendes kapcsolat , de sajnos nem találok egy szép kedves okos lányt akivel ez menne. Meg hát nem is szivesen mondanám el neki, sanszos hogy megijedne a helyzettől.
Bár aki nem élte át fogalma nincs róla milyen ez. Rosszabb és kínzóbb bárminél esküszöm! :S
tudsz olvasni? akkor ott a link. Vagy pedig google ,de várj inkább segítek: [link]
Ja és csajnak érzed magad ?:D
De mit jelent ez a gyakorlatban? Ez egy orvosi kórkép? Ajánlott kezelni vagy hogy van ez?
És a hétköznapokban mi mást most Neked meg másoknak, mint mielőtt ebbe estél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!