Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hmm szerelmes lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hmm szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

felbosszant az egész ügy, ha ezt annak lehet nevezni.

sosem voltam szerelmes,mert direkt nem akartam az lenni.Az életem 14 éves koromban egyszerűen szörnyű volt,magamtól tudtam hoyg egy esetleges csalódás végleg padlóra tenne. Ezért inkább tanultam,a barátaimnak éltem.Most ballagtam el a középiskolából és most kezdek rájönni,hogy én szeretem,szerettem az osztálytársam.Állítólag már 3 éve szeret engem, de én ennek nem tulajdonítottam nagyobb figyelmet,mivel tudom hogy egy nagymenő "idióta" ,akinek az élete a csajok,meg a bulizás. Ebben az utolsó évben kerültünk közelebb egymáshoz,órákig beszélgettünk neten keresztül,aztmondta én vagyok az egyetlen akiben megbízik (mostmár ezt nevetséges elhinni) . És én szép lassan beleszerettem, ugy éreztem ő is szeret,hisz minden nap bele volt csempészve a beszélgetéseinkbe. Nem kezdeményeztem sose, nem volt még barátom, nem akartam bénán csinálni,meg ugye ő a nagymenő,ha kellek neki csak jelzi,nem? -hát ő se tett semmit. 2 hete vége a sulinak, a beszélgetéseink megszűntek,én azthittem ez csak egy átmeneti állapot, hát rá kell jönnöm ,hogy mégse. Sose ír rám, és én meg képes voltam a büszkeségem feladni és ráirni,többször is ,tök feleslegesen,mert 5 percnél tovább nem igen tartott...

Ma rá kellett jönnöm,hogy ez az egész vagy egy nagy átverés volt,vagy nemtudom :S Ugyanazt küldte egy másik lánynak mint nekem, ezzel olyan rosszérzés fogott el,hogy az nem is igaz :( mit tegyek? felejtsem el? hülye kérdés, perszee hogy el kell felejtenem, addig amig még jobban belé nem szeretek. de hogy tehette ezt velem? segítsetek kérlek

2012. máj. 26. 20:55
 1/6 kiflitolvaj ***** válasza:
Mihez kell segítség? Van ilyen, túl fogod élni.
2012. máj. 26. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Több vasat tartott a tüzben sok pasi csinálja ezt ha egyik nem jön be akkor majd a másik.. szerintem az lenne a leghelyesebb ha másik csajjal is tudatnád hogy mindketten át agytok vágva valamilyen értelemben kerüljön két szék közül a pad alá mert megérdemli.. vagy csak egyszerüen vond kérdöre hogy ez most mire volt jó igen amugy szerintem hagyd a francba minnél jobban nem érdekel téged ö annál jobban fog majd futni utánnad ez mindig igy van ..
2012. máj. 26. 20:59
 3/6 Csegi89 ***** válasza:
A második válaszolónak igaza van!! Ez egy szemétláda, felejtsd el minél hamarabb. Keress egy rendes srácot.
2012. máj. 26. 21:24
 4/6 A kérdező kommentje:

azthittem hogy rendes, de nem hazudhatott nekem 1 éven keresztül... vagy igen?

legyek elutasító,ha hozzámszólna? bár letiltottam szóval kizárt dolog hogy kapcsolatba lépjen velem. magától nem fog írni....

csak attól félek ,hogyha közömbösen viselkedek vele,akkor rákérdez hogy mi a baj? és én nem fogom merni a szemébe mondani.hogy szerettelek te barom :(

2012. máj. 26. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
nem ment volna másik csaj után ha te visszajeleztél volna.
2012. máj. 26. 23:34
 6/6 A kérdező kommentje:
én visszajeleztem :S neki kellett volna lépnie,nem nekem. de ennél rosszabb érzés nincs, én télleg kinyitottam a szivem előtte...
2012. máj. 27. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!