Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes? Vagy csak inkább szeret?
Elképzelhető, hogy külföldön fogok tudni tanulni 3 hónapig. Párkapcsolatban vagyok már 3 éve. Párom azt mondta, hogy miatta ne mondjam le az utat. Sokszor jön azzal, hogy inkább a barátaimmal legyek és ne vele, ha ez így jobb. Valahogy úgy érzem, hogy nem akar magához láncolni, ami alapvetően teljesen jó. Csak a párokba kell legyen egy olyan érzés, hogy minél többet akarjanak a másikkal lenni, de mintha ez benne nem lenne meg annyira. Pedig amikor találkozunk teljesen közvetlen. Csak olyan, mintha barátként kezelne és nem a szerelmeként. Ha netán el is hagynám akkor nem hiszem, hogy megpróbálna megakadályozni, néha mondta, hogy ha menni akarok akkor menjek, ő nem tarthat vissza. Amikor magához ölel akkor annyira érzem, hogy szeret, de amikor ilyenek mond teljesen máshogy látom magunkat.
Szerintetek szerelmes? Vagy csak inkább szeret?
22 L. Párom 24
Már 3éve együtt vagytok, ehhez képest a 3hónap nem sok idő lenne külön szerintem. Plusz meg valahogy meg lehetne oldani, hogy te is hazalátogass a 3hónap alatt, vagy a párod kimehessen meglátogatni,nem?
A leírásod alapján más reakciókat vártál tőle, de ettől még nem biztos, hogy nem sezrelmes :) Arra is lehet gondolni, hogy tudja, hogy fontosak az egyéni célok is és hogy téged a külföldi tanulmányaid előrébb visznek a karrieredben hosszútávon.
Szerintem ez a pasi az egészségesen kötődő ember élő és ritka példája. Én személyszerint repesnék az örömtől ha egy hasonlóba botlanék, aki érezteti hogy szeret és fontos vagyok, de nem akar magához láncolni és időnként el tudja engedni a kezem ha olyan szitut hoz a sors (mint esetetekben a külföldi tanulás). Nekem ez rettenetesen imponál, mert szerintem taszító az a típusú párkapcsolat amiben a nagy többség él, ahol egymáson csüngnek a felek és inkább függőségnek lehetne nevezni a dolgot mint szerelemnek... De lehet hogy a nagy többségnek ez megfelel, szóval nem ítélkezem, de nekem olyan nem kell. Nekem hosszú pórázra van szükségem, és a párod a szememben egy álomtárs :)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!