Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyből szerelmes leszek?

Figyelt kérdés
Állandóan szeretnék vele lenni.Sokszor az is elég ha csak felhív vagy valami,de nagyon rosszul vagyok, ha véletlen valami miatt később hív csak fel.
2012. máj. 26. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
mert kapcsolatfüggő vagy?
2012. máj. 26. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
na várjá-várjá-várjá. szóval. a kérdésed alapján arra következtettem, hogy ha találsz egy valakit, aki kedves veled, vagy szép/helyes, rögtön "szerelmes leszel", rögtön vele akarsz lenni, vele kapcsolatot stb, aztán ha jön egy másik aki kedves, szép/helyes ilyesmi, rögtön szerelmes leszel belé is. a kiegészítésből pedig az jött le, hogy egy bizonyos valakiről van szó, viszont ahhoz hogy egyből szerelmes legyél, ahhoz az első szerelemnek vége kell lennie, mert kétszer nem lehetsz szerelmes valakibe :D de ilyen kérdésnél illik nemet,kort írni... úgy kicsit könnyebb válaszolni.
2012. máj. 28. 11:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó az eleje stimmel.De a vége nem.Egyszerre csak egybe,én komolyan is gondolom,de ő nem.
2012. máj. 29. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!