Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára? Ő azt hiszi hogy nekem jól esett.
egyszerűen mondd meg neki, hogy szégyentelen ribanc vagy, és borítékolható, hogy holnap a háta mögött megtennéd ugyanezt mással, ha elkap a lendület.
mi bajod lehet, ha ezt mind megmondod?
Azért ha egy folyamatban levő kapcsolatát rúgta fel, akkor nagyon valószínű, hogy nem csak azért tette, mert megcsókolhatta a nyakad -.-
Vagyis nyilván hamis szavakkal ringattad, és nem közölted utána rögtön, hogy semmi nagyobbat nem éreztél.
Kicsit elkéstél azzal, hogy most magyarázkodj, nemde?
Nem én tartalak ribancnak, hanem ő fog, mert hülyítve érzi magát utólag. Teljes joggal.
(De az sem pozitív érv ám, hogy 14 évesen "csak" 2 fiúd volt. Miért gondolod, hogy ez helyénvaló, csak mert akadnak lányok, akik nagyobb számot mondanak nálad?
Nyilván ha 1-2 évvel idősebb lennél, ilyen szituba nem is keverednél. Érdemes átgondolni, hogyan kerültél ide.)
mondd meg neki, hogy nem pálya.
miért nem ilyen egyszerű?
akkor valamit elfelejtettél megírni ide - mégpedig azt, hogy eddig miről szóltak a perceitek? nyilván derült égből érné a villámcsapás, mert eddig egész mást hitt, amikor ránéztél vagy amikor szóltál hozzá.
ha viszont így van, akkor egyedül kell kikeveredned abból, amit ástál, erre nincs olyan forgatókönyv, ami számodra is működik. ha az őszinteség nem megy, akkor ezután sem fog.
face???
face to face...ez lett volna ebben a helyzetben a minimum, de mindegy, tanulj ebből.
ha valamit elrontasz, magadnak is jobb ha szemtől szemben rendezed
Köszönöm! :) Mintha az anyám lennél de ennek csak örülök :)!
És igen nem facebookon kellet volna de legközelebb 2 hét múlva látom és nem akartam addig húzni
azért ha ő is kiakad azon, hogy miért pont FB-on kellett ezt közölnöd vele, akkor mondd meg azt amit leírtál, de tedd hozzá, hogy személyesen is megbeszélnéd vele.
max nem akarja majd, de mindenképpen tedd hozzá, mert ez így kerek.
és legközelebb ne engedj olyat a nyakadhoz, akitől nem remeg a térded :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!