Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan adjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsigulee kérdése:

Szerintetek hogyan adjam a tudtára, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki nagyon tetszik.Néha kicsit utalok rá,hogy tetszik,de kereken nem merem kimondani a szemébe.Sokat csipkelődünk hülyéskedünk együtt,barátok vagyunk.Időnként arra leszek figyelmes,hogy elbambul és engem néz.Ránézek és látja de nem zavarja néz tovább.Régebben is szerettem már,akkor például rajzot adtam neki stb.(kisebb voltam :D)Mindig poénkodik velem.A legutóbbi esetnél fogta magát és poénból úgy megijesztett,hogy majd kiugrott a szívem.Rendesen a frászt hozta rám,de egyben nagyon jó érzés is volt.A hátam mögé osont és közel jött,megfogta a derekam.Aztán mikor átmentünk hozzájuk anyumék beszélgettek az apjával meg vele,én meg sétálgattam a kertben.Arra lettem figyelmes,hogy engem folyamatosan engem néz.Olyan furcsán csillogott a szeme.Szerintetek lenne esélyem a leírtak alapján?Milyen egyéb jelekből tudhatom,hogy kedvel-e?

Légyszi' csak normálisak írjanak!Köszönöm!

2012. márc. 18. 20:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak barátként gondol rád. De az is lehet, hogy tetszel neki.
2012. márc. 18. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:

vedd a szádba, ne sz%rozz! arról rá fog jönni!:)

sok sikert

2012. márc. 18. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:
1.válaszadónak köszönöm,a 2.-hoz pedig még fiatal vagyok :DD De igazán ötletes megoldás XD
2012. márc. 18. 20:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Sajnos a jelekből nem tudom levenni, hogy tetszel-e neki vagy csak kishúgként tekint rád, mert amint írtad régebben is ismertétek már egymást.

Hány évesek vagytok? Jártatok már valakivel?:)

Mert, ha még nem járt senkivel akkor lehet, hogy azért ilyen bátortalan. Ha járt már, akkor nem tudom, hogy miért nem hív el randizni.

2012. márc. 18. 20:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Ő 18 én 14 vagyok.És mindketten jártunk már valakivel.De köszönöm a választ,hasznos volt! :)
2012. márc. 18. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Így eléggé komplikált a dolog. Ebben a korban elég sok a 4év.
2012. márc. 18. 20:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,nála kényes korszak,én pedig valahogy mindig az idősebbeket szeretem meg nagyon.
2012. márc. 18. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:

4. válaszadó vagyok.

Attól, hogy már volt bnője, és nem hív el sehova még nem 100%, hogy nem tetszel neki. Az is lehet, hogy fél, hogy neked nem tetszik, és ha felveti a randit, vagy ilyesmi, akkor megromlik a barátság.

Szerintem ha kettesben vagy vele, akkor kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet. Mondjuk így képzelem:

Tetszem neked? Mert nem tudom eldönteni, hogy csak úgy szeretsz, mint a húgodat, vagy többet szeretnél tőlem.

Ha nem mered szemtől szemben, akkor kérdezd meg mondjuk msnen. De hidd el ebből a helyzetből nem jöhetsz ki rosszul, mert ha azt mondja, hogy igen, tetszel nekem. Akkor minden szupi. :)

Ha meg azt mondja, hogy úgy szeret, mint egy kishúgot, akkor sincs gáz, mert a kérdésedben nincs benne, hogy neked bejön. :)

Ha meg visszakérdez, hogy miért? vagy hogy te hogy vagy ezzel? Mindegy, hogy mit,csak kitér a válasz elől, akkor az azért van mert zavarba jön, és nem meri megmondani neked, hogy tetszel neki. :)

Egyébként szerintem az a 4 év nem olyan sok. :)

Sok sikert! Majd írd le, hogy mi történt.

2012. márc. 19. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!