Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan adjam a tudtára, hogy szeretem?
Van egy srác,aki nagyon tetszik.Néha kicsit utalok rá,hogy tetszik,de kereken nem merem kimondani a szemébe.Sokat csipkelődünk hülyéskedünk együtt,barátok vagyunk.Időnként arra leszek figyelmes,hogy elbambul és engem néz.Ránézek és látja de nem zavarja néz tovább.Régebben is szerettem már,akkor például rajzot adtam neki stb.(kisebb voltam :D)Mindig poénkodik velem.A legutóbbi esetnél fogta magát és poénból úgy megijesztett,hogy majd kiugrott a szívem.Rendesen a frászt hozta rám,de egyben nagyon jó érzés is volt.A hátam mögé osont és közel jött,megfogta a derekam.Aztán mikor átmentünk hozzájuk anyumék beszélgettek az apjával meg vele,én meg sétálgattam a kertben.Arra lettem figyelmes,hogy engem folyamatosan engem néz.Olyan furcsán csillogott a szeme.Szerintetek lenne esélyem a leírtak alapján?Milyen egyéb jelekből tudhatom,hogy kedvel-e?
Légyszi' csak normálisak írjanak!Köszönöm!
vedd a szádba, ne sz%rozz! arról rá fog jönni!:)
sok sikert
Sajnos a jelekből nem tudom levenni, hogy tetszel-e neki vagy csak kishúgként tekint rád, mert amint írtad régebben is ismertétek már egymást.
Hány évesek vagytok? Jártatok már valakivel?:)
Mert, ha még nem járt senkivel akkor lehet, hogy azért ilyen bátortalan. Ha járt már, akkor nem tudom, hogy miért nem hív el randizni.
4. válaszadó vagyok.
Attól, hogy már volt bnője, és nem hív el sehova még nem 100%, hogy nem tetszel neki. Az is lehet, hogy fél, hogy neked nem tetszik, és ha felveti a randit, vagy ilyesmi, akkor megromlik a barátság.
Szerintem ha kettesben vagy vele, akkor kérdezd meg tőle, hogy mi a helyzet. Mondjuk így képzelem:
Tetszem neked? Mert nem tudom eldönteni, hogy csak úgy szeretsz, mint a húgodat, vagy többet szeretnél tőlem.
Ha nem mered szemtől szemben, akkor kérdezd meg mondjuk msnen. De hidd el ebből a helyzetből nem jöhetsz ki rosszul, mert ha azt mondja, hogy igen, tetszel nekem. Akkor minden szupi. :)
Ha meg azt mondja, hogy úgy szeret, mint egy kishúgot, akkor sincs gáz, mert a kérdésedben nincs benne, hogy neked bejön. :)
Ha meg visszakérdez, hogy miért? vagy hogy te hogy vagy ezzel? Mindegy, hogy mit,csak kitér a válasz elől, akkor az azért van mert zavarba jön, és nem meri megmondani neked, hogy tetszel neki. :)
Egyébként szerintem az a 4 év nem olyan sok. :)
Sok sikert! Majd írd le, hogy mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!