Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki? Tanár-diák szerelem.
Én vagyok a diák 18 éves és nő. A tanárom már régóta tetszett nekem de próbáltam elfojtani ezt az érzést...Idén ballagtam el és elkezdett hiányozni...akkor döbbentem rá hogy szeretem! Na de a lényeg: a szemezgetést még magában nem venném komolyan..és azt sem hogy megkeresett szünetekben apró hülyeségekért....de amíg suliba jártam gyakran megérintett, az én nevemet mondta amikor mást szólított felelni, amikor hiányoztam a suliból betegség miatt(rövid ideig) és megjelentem akkor azt mondta hogy már nagyon hiányoztam és kaptam tőle virágot.."csak úgy hogy jobb kedvem legyen" egyszer pedig amikor a lány wc-ben sírtam váratlanul megjelent és megölelt... még egy esemény volt amit ki tudok emelni a szerenád. Amikor is minden tanárhoz elmentünk énekelni....persze ő maradt utoljára mert egyedülálló, nincs gyereke se barátnője .. éjfélkor jutottunk el hozzá hajnali egykor befejeztük az egészet, és akkor megkérdezte hogy mikor kell hazamennem.. tudta hogy bejáró vagyok és akkor esős idő volt ezért marasztalt...nagyon jól éreztem magam ezért maradtam.
Nem történt semmi (nem is szerettem volna)csak beszélgettünk hétköznapi dolgokról kérdezgetett hogy hol szeretnék továbbtanulni, beszélt a családjáról az unokahugairól stb..a bátyám jött értem autóval és három órakkor elhagytam a tanárom lakását. Búcsúzáskor megérintett a vállamnál, megpuszilt a homlokomon, megköszönte az estét és azt mondta hogy "Remélem még látjuk egymást"
Ő nem érettségiztet ezért csak a banketten fogunk találkozni akkor mondanám meg neki hogy szeretem..Szerintetek rossz ötlet? Ő is viszonozná? Nem tudom hogy mit tegyek...ha kicsit rámenősebb lenne akkor biztos lennék a dolgomban mindig tisztelettudóan bánt velem soha nem lépte át a határt...de arra is gondoltam hogy csak kedvel mert jó vagyok a tantárgyából..
Mitévő legyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!