Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szeret vagy jobb ha elfelejtem? (tanár-diák)
A sulimba jött egy tanár 3 éve, Ő 24 éves én pedig 17. Mellesleg ő is ebbe a suliba járt anno, akkor voltam ötödikes amikor ő végzős. Már akkor, ötödikbe is felfigyeltem rá és mindig a közelébe akartam tartózkodni, de mostanra az akkori érzéseim szerelemmé változtak. Rengetegszer beszéltünk már és több utalást is tett amiről gondolhatnám akár, hogy ő is úgy érez irántam ahogy én ő iránta... De sajnos nem tudom mit tegyek..
Egyik nap suli után ott ült a portán és rám mosolygott én pedig visszamosolyogtam rá, majd kérte hogy üljek le mellé és ezután legalább fél órán keresztül beszélgettünk.. Megdícsérte a hajam és kérdezgetett rólam, hogy mit sportolok valamint megnézte az ellenőrzőm ami ott volt az ölembe (mivel akkor lett vége az utolsó órámnak) és dícsért hogy milyen jó tanuló vagyok. Én annyira zavarba jöttem, hogy egyszerűen nem tudtam mit mondjak, csak ültem ott és mosolyogtam...Ha találkozunk a folyosón mindig rám mosolyog én pedig visszamosolygok rá! :)
Fennt van facebookon is ahol természetesen ismerősöm és egyszer a tanáriba menet rajtakaptam, hogy az ÉN(!!) oldalamat nézegette és mikor meglátott elipirult...
Annyira szeretem, a szüneteket is alig bírom nélküle.. Amúgy nincs barátnője, ezt biztos forrásból tudom.
Kérlek segítsetek mert megőrülök... 17/L
FELEJTŐS!
Ha valaha tanár akar lenni még, és nem akarsz kitolni vele, elfelejtitek ezt az egészet. Vagy átmegy másik suliba.
ez tenyleg sok jel.. biztos tetszel neki, csak azert gondolj bele a helyzetebe, lehet nem mer lepni. egyreszt idosebb nalad, meg ugye tanar. o is gondolhat arra, h felreertelmezi a jeleidet - hiszen csk kedves vagy vele, akar mint 1 sima tanarral.
sztem is probald minel jobban kifejezni, h nem csak 1 kedves tanarkent tekintesz ra, hanem ferfikent! ha illik a stilusodhoz, akkor vegyel fel szoknyat (nem azt mondom h k.rvaskodj..) vagy amiben csinosnak es magabiztosnak erzed magad. es menj oda hozza valamiert beszelgetni.. nezz melyen a szemebe, es kozben gondolj arra h mennyire kell neked o.. es ez meg fog latszodni a kisugarzasodon :)
sok sikert! en is hasonlo helyzetben vagyok, csak en foiskolan :) es belezugtam, mint a csacsi :)) de ugy erzem kolcsonos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!