Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok az informatika tanáromba. Mit csináljak? L/18
12.-es vagyok és szerelmes vagyok a 25 éves informatika tanáromba. Tudom, hogy nem kellene, de annyira bírom a hülyeségeit és kedves meg jó arc. Mindig sokat hülyül velünk. Néha úgy érzem, hogy én se vagyok közömbös számára, mert a folyosókon, amikor összefutunk, akkor mindig nagy vigyorral köszön és elég gyakran megállít lényegtelen és hülye dolgokkal, amihez talán semmi közöm sincs. Kérdeztem másokat, hogy velük is ilyen-e, de nemet mondtak. Egyszer iskola után fel is ajánlotta, hogy hazavisz autóval, de visszautasítottam, pedig tökre élveztem volna.
Idén vagyok végzős.
Nem tudom, hogy mi legyen. Segítsetek!
csak úgy megsúgom neked hogy addig ne csin semmit amíg nem végzel a suliban...
az én volt sulimban az egyik diákcsaj (kb 11-es volt) össze jött a bő negyvenes miért is ne infótanárával :D:D (minő véletlen) és kiderült a tantestületnél, és kirugták a tanárt a csaj meg fegyelmit kapott..
ha nem akarod hogy kirugják akkor vársz és majd alakul
L21
Hát, ha olyan, mint a miénk volt, akk semmit ne csinálj vele...:S
Egyébként szerintem is várj az érettségi bankettig, akkor úgyis pertut isztok, aztán...
Nem jó ötlet áthívni, mert tudja, hogy tesóm is informatikus és ő megcsinál nekem mindent számítógép ügyileg. Ja és Linuxom van... :)
De ez nem rossz ötlet, hogy valamilyen számítógépes dolog miatt elhívni. :DD Na majd ha tesóm táborban lesz... Azért rámászni nem fogok, mert van tartásom, de azért köszi az ötletet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!