Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok az informatik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az informatika tanáromba. Mit csináljak? L/18

Figyelt kérdés

12.-es vagyok és szerelmes vagyok a 25 éves informatika tanáromba. Tudom, hogy nem kellene, de annyira bírom a hülyeségeit és kedves meg jó arc. Mindig sokat hülyül velünk. Néha úgy érzem, hogy én se vagyok közömbös számára, mert a folyosókon, amikor összefutunk, akkor mindig nagy vigyorral köszön és elég gyakran megállít lényegtelen és hülye dolgokkal, amihez talán semmi közöm sincs. Kérdeztem másokat, hogy velük is ilyen-e, de nemet mondtak. Egyszer iskola után fel is ajánlotta, hogy hazavisz autóval, de visszautasítottam, pedig tökre élveztem volna.

Idén vagyok végzős.

Nem tudom, hogy mi legyen. Segítsetek!

2011. dec. 14. 17:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, igen és tudom, hogy nem jó ötlet még suli időben ezzel foglalkozni, mert kirúgnák a tanárt.
2011. dec. 14. 21:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mindent tudsz!
2011. dec. 14. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
na örülök hogy megvilágosodtál, érettségi után szabad a vásár
2011. dec. 15. 10:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
már most mondom, ha bármit is akarsz tőle, NE OSZD MEG SENKIVEL. tudom ,hogy nehéz de ennyi áldozatot minimum meg kell érte tenned... mert nem juthat ilyen senki fülébe. onnantól viszont te tudod ,))
2011. dec. 18. 13:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Hé, nyolcas! Jót nevettem. :')

Szerintem várj, utána okés a dolog. :D

2017. okt. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!