Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mt tegyek tanar diak?

Figyelt kérdés
Gimnaziumi tanar vagyok nem reg vegeztem es iden nyaron talalkoztam egy lannyal nem volt semmikoztunk csak flortoltunk tancoltunk... Eddig egy alacsonyabb szintu iskolaba tanitottam de oktoberben hirtelen adodott egy lehetoseg h a mostani gimiben tanitsak. Elso nap mikor bementem minden ok volt viszont masodik nap bementem elso oramra es ott volt az a bizonyos lany akin honapokig gondolkoztam... Azota is beszelunk sulin kivul egyszer csokoloztunk... Nem tudom mi legyen segitsetek! (bocsi a hibakert meg h ekezet nelkul csakuj tableten nem tudok meg irni)
2011. dec. 28. 20:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hány éves a lány,és te hány éves vagy?
2011. dec. 28. 20:40
 2/15 A kérdező kommentje:
17 - 26
2011. dec. 28. 20:41
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokáig fogsz ott tanítani...
2011. dec. 28. 20:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem ne vállaljátok a kapcsolatot,mert szerintem ez nem megengedett,de stikában lehet.
2011. dec. 28. 20:42
 5/15 anonim ***** válasza:
off: Mit tanítasz?:D
2011. dec. 28. 20:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyenlore nincs semmi de akk ha csak mi ketten tudnank mukodhetne?
2011. dec. 28. 20:46
 7/15 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ha folytatjátok ,és ez kiderül, téged kidobnak, és kb soha sehova nem vesznek majd fel tanárnak???
2011. dec. 28. 20:47
 8/15 anonim ***** válasza:

Nincs semmi? A csókolózás akkor mi?

Mellesleg minden ilyen kapcsolat arra épül, hogy csak ti ketten tudtok róla. Mégis hetente lehet hallani a kirúgott tanárokról.

2011. dec. 28. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:
lerí a megfogalmazásról és a sok pontozásról, hogy a lány írta:D
2011. dec. 28. 20:49
 10/15 A kérdező kommentje:
Bizom benne annyira h nem mondja senkinek
2011. dec. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!