Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdhetünk járni a tanárommal?
A történet úgy szól, hogy a tanárom egy éve elkezdett velem beszélgetni privátban. Nyilvánvaló volt, hogy bejöttem neki. Elkezdtünk beszélgetni, és fülig szerelmesek lettünk egymásba. Ezt viszont nem mondtuk meg a másiknak, csupán tettekkel, gesztusokkal, félreérthető utalásokkal hoztuk a másik tudtára. Ebben a hónapban, a 11. hónapban összeszedtem magam, és félrehívtam óra után. Megmondtam neki, hogy belészerettem. Erre ő azt mondta, hogy sajnos nincs abban a társadalmi helyzetben, hogy ő nyilatkozzon az érzéseiről, majd ballagásom után beszsélgethetünk a dolgokról. Mondtam neki, hogy legalább adjon egy támpontot, hogy akkor várjak-e rá több évig. Erre is azt felelte, hogy erről nem beszélhet. Úgyhogy most kétségekben vagyok, de nyilvánvaló, hogy szeret és nagyon szeretne velem lenni. Mondta, hogy ő nem tesz soha semmi törvénybe ütközőt. Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha elballagok, és már nem a tanárom, akkor hivatalosan is szabályos, ha együtt vagyunk? Akkor már nem állhat semmi közénk? És nem befolyásol semmit, hogy valaha tanított?
Előre is köszönöm :)
te hány éves vagy? és ő?
tanár ne kezdjen a diákjával, az állásával játszik. úgyhogy teljesen érthető, hogy azt mondta, hogy majd a ballagásod után.
kíméljetek az idióta válaszoktól!
De miután elballagtam, biztos járhatunk?
Jaj hát a mi sulinkban nem állította meg a tanárokat, a ballagás és hasonló procedúrák, de talán neked is kevésbé kínos, ha ballagás után kezdődik a románc, főleg ha szétmentek, akkor kellemetlen lenne bejárni az óráira nem?
Amúgy meg voltam vagyok hasonló szituban, mondjuk ő felmondott... és azóta beszélek vele privátban... de összejönni én nem fogok vele különböző okokból :)
nekem az van, hogy most kb olyan a kapcoslatunk, mintha járnák, kivéve a testi kontaktust és azt h kimondjuk.
szabályozzuk a másikat, listákat írunk, hogy mi esik rosszul a másiknak, sokat lelkizünk, segít, felvidít, aggódik, ha bánata van rögtön felhív, bemutatott a barátainak és a bátyjának, de csak úgy, hogy ő az egyik kedves diákom (bár tudom, hogy ők tudják, h mit érez)
Tehát akkor ha tényleg nagy a szerelem, márpedig az, akkor ballagásom után mehet a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!