Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetünk a tanárommal? Ha ügyesek vagyunk, titokban maradhat?
18L vagyok, ő 26F.
Még hónapokkal ezelőtt komoly jeleket kezdett el küldeni felém, amik egyre nyilvánvalóbbak lettek számomra és a legjobb barátnőm számára is. Nem sorolnám fel őket, az a lényeg, h 100% hogy szerelmes. Az elején csak barátként kezeltem, de már én is fülig szerelmes vagyok belé. Már beszéltünk arról, h hogyan kéne kezdeményezni, de látszott, h a végső lépést ő tőlem, én pedig tőle várom el. Mit tehetnék, hogy nyilvánvalóvá tegyen neki, hogy szeretem és merjen már lépni valamit? És ha esetleg összejönnénk, mik lehetnek a következmények?
Nem tudunk várni érettségiig, az még 2és fél év.
Előre is köszönöm
Egyetértek az előttem szólókkal.
De hogy lehet, hogy 18 évesen még 2 és fél év? Nekem is 2 és fél év, és 16 vagyok. xD
a pasik nem úhgy működnek mint a nők.biztos hogy szerelmes?
mert sajnos elég nagy esély van rá hogy csak jó nőnek tart és szerene ágyba vinni.tapasztalatom szerint elég sokáig képesek elmenni a pasik ha arról van szó hogy lefekszem e vele.
félelmetes, hogy ma már az alapvető értékeket tapossuk sárba.
nem hiszem el, hogy 1) pont egy tanárt néztél ki (ő meg pont egy diákot) 2), hogy ha nagy a szerelem, akkor nem tudtok várni még 2 évet. Menj másik iskolába, és akkor úgy már oké!
Legközelebb már az sem lesz gond, ha a testvérek fekszenek le egymással? bár bizonyos néprétegen belül már ez sem gond :(
A válasz megírásának időpontja: ma 19:01
kerdesedre a valasz, marmint hogy hogyan lehet, hogy 18 evesen meg 2,5 ev van az erettsegiig, a valaszt a 19:45-kor valaszolo adta meg... ("bizonyos nepretegek") Es ugyanez a valaszolo adta meg a helyes valaszt arra is, hogy miert eppen a tanar kell.
Az en velemenyem hasonlo: a szineszeknel van ugyebar a "szereposzto divany" - a leendo erettsegizonek - akinek 18 evesen meg 2,5 ev kell az erettsegiig - annak meg kell az erettsegi-oszto divany...
kedves válaszolók!
úgy lehet, h egy évet jártam iskolai előkészítőbe ovi után, év vesztes vagyok, és 5 éves a gimnáziumom ...nem kell rögtön néprétegezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!