Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejöhetünk a tanárommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhetünk a tanárommal? Ha ügyesek vagyunk, titokban maradhat?

Figyelt kérdés

18L vagyok, ő 26F.

Még hónapokkal ezelőtt komoly jeleket kezdett el küldeni felém, amik egyre nyilvánvalóbbak lettek számomra és a legjobb barátnőm számára is. Nem sorolnám fel őket, az a lényeg, h 100% hogy szerelmes. Az elején csak barátként kezeltem, de már én is fülig szerelmes vagyok belé. Már beszéltünk arról, h hogyan kéne kezdeményezni, de látszott, h a végső lépést ő tőlem, én pedig tőle várom el. Mit tehetnék, hogy nyilvánvalóvá tegyen neki, hogy szeretem és merjen már lépni valamit? És ha esetleg összejönnénk, mik lehetnek a következmények?

Nem tudunk várni érettségiig, az még 2és fél év.

Előre is köszönöm

2011. márc. 10. 17:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy! csak a népréteg szó jutott el a tudatodig, kérdező?!

az már nem, hogy vannak alapvető értékek és szabályok egy társadalomban, amit nem lépünk át?

hogy ha tényleg nagy a szerelem, és tisztelitek egymást és a másik életét, akkor vártok és ez nem fog gondot okozni? szerintem mérhetetlen tiszteletlenség, ha ezzel ő vagy te veszélyeztetitek a munkáját és az ő jövőbeni lehetőségeit! ő meg azért tiszteletlen, mert a diák mindig kiszolgáltatott, akármit is érez. pláne egy tini. sok tini (és érzelmileg még bőven ide vagy sorolható ezekszerint) mint egy példaképre néz fel bizonyos tanárokra, és ahogy hasonló módon mondjuk egy színész/roksztár esetében, ebből könnyen alakul ki szerelemmel összetéveszthető lelki állapot! ezen minden tini átmegy, csak vannak akiknél ez plátói marad, mert Justin Bierfranc nem elérhető számukra, neked meg a tanár igen! ezt egy tanárnak tudnia kell, ezzel tisztában kell lenni, és nem használhatja ki ezt az állapotot! és ő ezt tenné, ezt teszi!

ezért tilos!!! tanárnak diákkal kezdeni!

Ez alapvető szabály, és aki ezt felrúgja az a társadalom szemében (mégha a bőre hófehér is, és rendben van a családi háttere) népréteghez fog tartozni, a tanárt meg leültetném (ahogy egyébként pl. nyugaton teszik!).

2011. márc. 11. 07:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Aha, én is 5 évig járok középsuliba (nyelvi előkészítő). Nemsokára végülis 17 leszek... Akkor ha évvesztes vagy, érthető.

Én "csak" jó barátságban voltam egy tanárommal, de összevesztünk. Szerencsére objektív tudott maradni tanárként, így még mindig kitűnő vagyok abból a tárgyból. Nem ismerem a tanárod, de óvatosan, mert lehet, hogy ő hasonló esetben elkezdene szivatni... :S

16/L

2011. márc. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!