Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor most szeret vagy jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szeret vagy jobb ha elfelejtem? (tanár-diák)

Figyelt kérdés

A sulimba jött egy tanár 3 éve, Ő 24 éves én pedig 17. Mellesleg ő is ebbe a suliba járt anno, akkor voltam ötödikes amikor ő végzős. Már akkor, ötödikbe is felfigyeltem rá és mindig a közelébe akartam tartózkodni, de mostanra az akkori érzéseim szerelemmé változtak. Rengetegszer beszéltünk már és több utalást is tett amiről gondolhatnám akár, hogy ő is úgy érez irántam ahogy én ő iránta... De sajnos nem tudom mit tegyek..

Egyik nap suli után ott ült a portán és rám mosolygott én pedig visszamosolyogtam rá, majd kérte hogy üljek le mellé és ezután legalább fél órán keresztül beszélgettünk.. Megdícsérte a hajam és kérdezgetett rólam, hogy mit sportolok valamint megnézte az ellenőrzőm ami ott volt az ölembe (mivel akkor lett vége az utolsó órámnak) és dícsért hogy milyen jó tanuló vagyok. Én annyira zavarba jöttem, hogy egyszerűen nem tudtam mit mondjak, csak ültem ott és mosolyogtam...Ha találkozunk a folyosón mindig rám mosolyog én pedig visszamosolygok rá! :)

Fennt van facebookon is ahol természetesen ismerősöm és egyszer a tanáriba menet rajtakaptam, hogy az ÉN(!!) oldalamat nézegette és mikor meglátott elipirult...

Annyira szeretem, a szüneteket is alig bírom nélküle.. Amúgy nincs barátnője, ezt biztos forrásból tudom.

Kérlek segítsetek mert megőrülök... 17/L

2012. jan. 2. 20:01
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem történt semmi! Ugyanúgy beszélgetünk mint eddig és a folyosón most is mosolyog rám... január végén lesz sitaborunk ahova ő is jön. Remélem ott lesz majd még több időnk beszélgetni! Természetesen ha fejlemény van írok! :)
2012. jan. 5. 21:38
 22/30 anonim ***** válasza:
mondd meg neki... hidd el, ha még nem is jön össze diszkrét marad és nem bélyegez meg... egyszerűen elkönyveli hogy jópasinak tartod :D
2012. jan. 5. 21:42
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Van párja? Ha igen,akkor csak viszket,mert az "asszony" nem azt adja,amit Ő akar! A korkülönbség belefér a normálisba,de a 18. születésnapod előtt tartsd a távot! Tapogasd ki,hogy "mire megy ki a játék"! Ha kölcsönös,akkor ehhez türelem kell (18!)! Tud várni? Akkor okés! Nem tud várni? Akkor felejtős mindkét irányból...
2012. jan. 6. 08:24
 24/30 anonim ***** válasza:
Bocsi,de kimaradt: 37/Ffi
2012. jan. 6. 08:25
 25/30 anonim ***** válasza:
óóó, ez nagyon édes sztori! de ugye téged nem tanít? mert ha igen, akkor az gáz, mert ha összejönnétek, akkor nehéz lenne titkolni, vagy legalábbis jó színésznek kell lenni! Tapasztalatból tudom, hogy a barátnők MINDENT észrevesznek. Érted? MINDENT! Nem biztos, hogy elmondják, de szerintem már most erről beszélnek! Szóval csak óvatosan, és jól gondold meg, hogy mit csinálsz! Ha összejönnél vele, akkor a suliban ezerrel azon legyél, hogy kerüljétek egymást, mint a parzsat, mert nagyonnagygáz lenne belőle! Szerintem azért várj, amíg 18 nem leszel legalább, ha nem is addig amíg kikerülsz a suliból! Ugyanis ha elkpják, pedofilnak tekinthetik a törvény szerint, mivel még kiskorú vagy!!
2012. jan. 14. 21:08
 26/30 anonim válasza:
Majd megírod mitörtént? :)
2012. jan. 14. 21:21
 27/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!! természetesen írok a fejleményekről! :D
2012. jan. 14. 21:27
 28/30 anonim ***** válasza:

sztem bejössz neki, a korkülönbség sem olyan nagy.

de sztem egyenlőre felejtős. ezért a tanárt meg is b.szhatják. szval én azt mondom h próbáld meg kivárni amíg leérettségizel (és nem leszel annak a sulinak a tanulója). úgy már nincs semmi akadálya....

2012. jan. 14. 21:34
 29/30 anonim válasza:
100%
Szia nah végül is összejött??
2012. márc. 29. 14:26
 30/30 anonim válasza:
Szerintem mindenféleképpen várj, amíg kijárod a sulit, mert ha már nem vagy az iskola tanulója semmi probléma nem lehet belőle (se neki, se neked). Nem tudhatod, hogy a Te iskoládban miképpen reagálna erre a többi tanár, esetleg az igazgató, felmerülhet az is, hogy elbocsátják. Nem tudhatod. Ezért mondom, hogy ésszerűbb, ha vársz az érettségiig. Addig beszélgethettek, jóban lehettek, de bizonyos kereteken belül. Ha vár még rád 1-2-3 évet(nem tudom meddig tanulsz még ott) akkor abszolút jól jártál, de ha nem akkor is, mert legalább kiderül, hogy az ő érzései is éppen olyan kölcsönösek voltak-e, mint a tieid. Egyébként mivel 17 éves vagy, ezért semmiféleképpen nem tekinthetik pedofilnak. Csak a 14 év alattiakat "megrontó" nagykorúakat zárhatják ezért börtönbe.
2012. ápr. 14. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!