Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal összekaptunk és megütött és én is megcsaptam. Mit tegyek?
Elhagynám, de férfiként lehetne annyi eszed, hogy nőt nem bántalmazol!
Tudom, hogy milyen hárpia bír lenni néhány nő, de ahelyett, hogy megütném, fogtam volna a cuccaival és kiteszem, ennyi.
23/N
"kerítek majd mást és neki is keríthetünk más pasit aki ezt elfogadja és eltűri..."
Miért akarsz közösen keríteni neki másik srácot?
Nő vagyok és az a meglátásom, hogy sok nőtársam visszaél ezzel a "lányokat nem illik megütni" szabállyal. Ahogy a szülőknél sem elfogadott a verés, azért, ha a helyzet megkívánja kell egy nevelőcélzatú pofon, egyrészt kizökkent, másrészt el gondolkodtat. Én életemben 2x kaptam pofont, de meg is érdemeltem. Ugyan így van a nőkkel is, van amikor igazán megérdemlik.
Szakítsatok, jobb lesz ez így nektek.
ne hallgass azokra, akik itt rinyálnak, hogy miért ütöttél meg egy lányt. én nőként mondom azt, hogy igenis megérdemelte a csaj, hogy megüsd. persze, nem szabad nőket ütni, de van az a pont, ahol ha a pasi hagyja magát, akkor egy papucs. ha nekedment a csaj, mert össze-vissza karmolt, igenis járt neki, hogy térjen már észhez és vegye már észre magát. ez kb olyan mint amikor hisztizik a gyerek, és leöntik egy pohár vízzel.
szerintem szakíts vele. ez a jelenet már mindennek a csúcspontja, és ha ilyen szinten egymásnak tudtok esni, és ennyire nem tisztelitek a másikat, akkor nincs értelme. ez a hisztérika barátnőd meg keressen mást, akinek a vérét szívhatja.
és még1szer, ne hagyd, hogy a nők visszaéljenek a "hatalmukkal". sok nő azt hiszi, hogy kígyót-békát kiabálhat a pasijára, megalázhatja, megütheti, megkarmolhatja, és ha a pasi visszaüt, akkor még ő a kis áldozat. pff na persze. sajnos a nők többségénél kettős a mérce: mi kaphatunk hisztirohamot, a pasi viselje el, de ha a pasi reagál, akkor egyből bociszemű áldozatok leszünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!