Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal kicsit összekaptunk. Mivel tudnám visszanyerni a bizalmát? (lent)
mint ők ???
Amúgy szerintem próbáld meg, hogy még csak nem is nézel más fiúra, amikor vele vagy...akármilyen nehéz,ha 1-2 napig csinálod, szerintem észreveszi...
bocsi elírtam mint ő :$
És nem nézek nem is érdekelnek nekem csak ő számít mostanában nem fogom látni mert dolgozik telefonban mit mondhatnék neki, hogy elhiggye. Mert hiába mondom h Szeretem nekem csak ő kell annyit mond, hogy persze...
Fiuk nektek mivel lehetne elnyerni a bizalmatokat?:$
annak ellenére h a reakciójai szinte a 0val egyenlőek még érti azt h te mit mondasz neki, és h mi az ami vsz h igaz...
nemlehet h hallot valami pletykát esetamugy az én barátom is ilyen...akármilyen pitiáner dolgon megsértődik, mádh gondolkozik mint a többiek, tök érzékeny fiú, és már annyiszpr kikellett engesztelnem! de elviselem h ilyen, mert szeretem.
ha csak telefonon van rá alkalmad hogy beszélj vele akkor szerintem mondj neki egy olyan dumát, h nagyon sajnálod ami történt, legalábbis azt h ő ezt gondolja...te neked eszed ágában sem volt ilyet művelni vele, és rosszul esik neked h ilyeneket feltételez...te sem gyanusítod őt, mert bízol benne és szereted!teljes probléma megoldó készségeddel fohászkodsz hozzá h higgye el, értse meg h te vagy az egyetlen neki, és esetleg ha olyan a gond amin segíteni tudsz akkor szives örömest végighallgatod.-örülsz neki h végighallgat, és adsz neki időt h végiggondolja, és majd ha túllépett rajta akkor minden mehet a régi kerékvágásba...
sok szerencsét, remélem segitettem
14Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!