Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves fiú vagyok van egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves fiú vagyok van egy 17 éves barátnőm akivel 1 éve vagyok együtt. A szülei bizalmát szeretném visszanyerni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Egy olyan probléma merűlt fel, hogy lehetséges teherbe esett, mivel már 6 napja késik a vérzése. A szülei nem tudták, illetve csak sejtették hogy mi lefekszünk egymással. Mikor elmondta elég nagy balhé alakúlt ki. Mostanában nem fogják átengedni hozzám,nem mehet sehova sem, főleg velem nem. Vettek neki tesztet,és én is 2 fajtát, amik mind negatívak lettek,jövő héten pedig orvoshoz megyünk. Hétvégén lesz a nagy megbeszélés. Telefonon azt mondta hogy a szülei többé már nem fognak úgy rámnézni, nem fognak tárt karokkal várni engem. Többé nem tudnak bennem megbízni. Vissza szeretném nyerni a bizalmukat. Meg szeretném mondani nekik hogy én mennyire komolyan gondolom a kacsolatunkat. Nem hiszem hogy ezzel olyan nagy bűnt követtünk volna el, hiszen már nem vagyunk gyerekek, és szeretjük egymást, és komoly a kapcsolatunk. Remélem a barátnőm mellém fog álni a beszélgetéskor. Szeretném tudni hogy volt-e már nektek ilyenben vagy hasonlóban részetek?, illetve szerintetek mivel tudom visszanyerni a bizalmukat? Kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm! Tomi
2009. febr. 19. 08:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Világosítsd föl szüleit, hogy miért is mérgesek rád ha nem terhes? Ezek szerint nem hibáztatok, sőt, felelősségteljesen közöltétek velük és kiálltál mellette.
2009. febr. 19. 08:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félre értettél, még nem beszéltünk velük, majd holnap kerül rá sor. Csak pontosan nem tudom hogy mit is mondjak nekik, vagy hogy mit csináljak hogy visszanyerjem a bizalmukat. Nagyon remélem hogy ki fog állni a barátnőm mellettem a beszélgetéskor.
2009. febr. 19. 09:18
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Mondd meg nekik hogy bármi más miatt is késhet a menstruációja, pl. idegesség, de nem lett terhes mert felelősséggel tartozol érte és nem fog többet előfordulni, adjanak neked még 1 esélyt...
2009. febr. 19. 09:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Az igaz hogy nagyon ideges volt, de most már úgy tűnik hogy nem terhes. Igaz még nem jött meg neki, de szerintem ez már csak idő kérdése mivel, hogy elmondta már sokkal nyugodtabb, főleg a tesztek eredményei után. De azon aggódom, hogy el fognak tiltani minket egymástól, vagy kiutálnak tőlük.
2009. febr. 19. 09:31
 5/12 anonim ***** válasza:
ha nem terhes akkor no para, betegség miatt is késhet, de milyen ember az ilyen, aki emiatt megutál vkit???
2009. febr. 19. 09:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát a szülei... meg félek attol is hogy belebeszélnek valait, és ő is meg fog utálni. Neki az iskola az első, amiben egyet is értek. Soha nem hátráltattam a tanulásban, sőt... Csak nagyon féltik a szülei és ezen is szeretnék változtatni. Hogy megbízzanak bennem, ill. bennünk.
2009. febr. 19. 10:02
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem tudom milyenek a szülei, haladnak e a korral avagy sem, mindenesetre... Mond el nekik, hogy egy éve együt vagytok, szeretitek egymást, és sajnálod hogy így jött össze, legközelebb jobban vigyáztok, szeretnél még egy esélyt kapni stb stb...

Ne lepődj meg, ha első nekifutásra csak mormognak, de ha átgondolják, szerintem értékelni fogják, hogy eléjük álltál és elmondtad a véleményed. Lehet hogy egy-két hétig még harapós kedvükben lesznek, de talán egy idő után átértékelik a helyzetet.

2009. febr. 19. 11:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem haladnak a korral, mivel a mamája neveli, és ő eléggé makacs, önfejű. Köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 19. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a szeretnél még egy esélyt kapni szöveget felejtsd el! Nem hibáztál, nem csináltál szándékosan semmi rosszat, hogy kérned kellene még egy esélyt. Amit tettetek abba mindketten benne voltatok, tehát az a fontos, hogy még ma beszélj a barátnőddel és beszéljétek meg mit fogtok mondani a beszélgetés alatt. Fontos, hogy lássák rajtatok, hogy kiálltok egymás mellett, mert akkor nehezebben találnak rajtatok fogást. És akármennyire is vaskalapos a bartnőd mamája, fel kell fogja, hogy a XXI században élünk és ez egy kapcsolta velejárója. Mindenképp legyél határozott, illedelmes, de ne hagyd magad megalázni, mindannak ellenére, hogy most Te vagy a mumus, mert ugye a saját gyermekére akkor sem fog annyira haragudni az ember. Ezért nagyon fontos, hogy minden esetben kiálljatok egymás mellett a barátnőddel.
2009. febr. 19. 14:01
 10/12 pry válasza:
a szülőkkel a teszt megcsinálása UTÁN kell beszélni ha ilyenek, és csak akkor ha baj van.
2009. febr. 19. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!