Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves fiú vagyok van egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves fiú vagyok van egy 17 éves barátnőm akivel 1 éve vagyok együtt. A szülei bizalmát szeretném visszanyerni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Egy olyan probléma merűlt fel, hogy lehetséges teherbe esett, mivel már 6 napja késik a vérzése. A szülei nem tudták, illetve csak sejtették hogy mi lefekszünk egymással. Mikor elmondta elég nagy balhé alakúlt ki. Mostanában nem fogják átengedni hozzám,nem mehet sehova sem, főleg velem nem. Vettek neki tesztet,és én is 2 fajtát, amik mind negatívak lettek,jövő héten pedig orvoshoz megyünk. Hétvégén lesz a nagy megbeszélés. Telefonon azt mondta hogy a szülei többé már nem fognak úgy rámnézni, nem fognak tárt karokkal várni engem. Többé nem tudnak bennem megbízni. Vissza szeretném nyerni a bizalmukat. Meg szeretném mondani nekik hogy én mennyire komolyan gondolom a kacsolatunkat. Nem hiszem hogy ezzel olyan nagy bűnt követtünk volna el, hiszen már nem vagyunk gyerekek, és szeretjük egymást, és komoly a kapcsolatunk. Remélem a barátnőm mellém fog álni a beszélgetéskor. Szeretném tudni hogy volt-e már nektek ilyenben vagy hasonlóban részetek?, illetve szerintetek mivel tudom visszanyerni a bizalmukat? Kérlek segítsetek. A válaszokat előre is köszönöm! Tomi
2009. febr. 19. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És ezért van sok nemkivéánt gyerek, mert nem mernek/merünk a szülö elé állni...ez egy hatalmas sztresssz forrás...én mer elöre lebeszéltem a szülökkel nincs mese....hogy vigyázunk nagyon, de ha valami baj lenne akkor is mehetek anyosomhoz, mert ha nem akarunk gyereket akkor vmit tennünk kell....és ehhez kellenek a szülök is :)
2009. febr. 19. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:

A szexualis elet resze minden komoly kapcsolatnak. Eleg lemaradiak ha ezt ok nem fogjak fel.

Es ok kell ugy neveljek a lanyukat h vedekezzen, es ugyszinten te is.

Mostmar az eletben dolgok elofordulnak, de tenyleg rengeteg dolog miatt keshet.

En nem tartom korrektnek a szulok viselkedeset. Tulzasba feltik a lanyukat, es ez nem megoldas.

Te semmi hibat ne erezz mert tel;jesen normalis.

Jo, h fiatal h teherbe essen es egy ilyen dolog kemenyen nyomot hagyhat az eletetekben fuggetlen attol h mifele toretenik ezutan.

De kicsit a baratnod is oda kellene alljon a szulei ele h nem foghatjak le mig a vilag.

Te csa legy korekt es rendes mint eddig es nem kene gond legyen. Ha a lany igazan szeret, nem hagy el, barmit mondanak a szulei.

2013. ápr. 14. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!