Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csaltam azt akit szeretek!? Tegnap este smároltam egy sráccal, aki nem jelent számomra semmit! Azzal aki tetszik viszont kicsit összekaptunk és elmondtam neki h kb egy félórája smároltam vkivel!
Tudom! De nagyon szeretem! Mit tehetnék? Hogy bizonyítsam be hogy szeretem?
Mellesleg ő olyanokat mond nekem h majd vasárnap este mennek a koliba hozzájuk csajok, meg h milyen jó hogy a sulijába 1200 csaj jár! Én pedig ezen nagyon felhúztam magam!:(
Hát ha van egy kis esze a srácnak ezek után már nem is ad rá lehetőséget, hogy "bizonyíts"! Fordított esetben szerintem te sem bíznál benne, és jogos is lenne...
Sosem értettem, hogy ha vkit szeretek akkor miért kell más... no mindegy ez az én bajom!
Szóval szerintem hagyd a srácot, ne akaszkodj rá és keress mást, akihez próbálj hűséges lenni!
ha még nemis jártok, akkor már nemis fogtok:D
ezt elszúrtad, ha össze akarsz vele jönni akkor ne csókolgass más pasikat, énsem jönnék veled össze így...
sztem semmit nemtudsz már csinálni.
azaz de, lehet h egyvmit igen. várni. nemfoglalkozol vele, hagyod had bulizzon a csajokkal, nefoglalkozz az ilyen mondataival h dejó h 1200 csaj jár a sulijába. aztán lehet h kisidő múlva "elfeéejti" neked ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!