Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg csaltam azt akit szeretek!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csaltam azt akit szeretek!? Tegnap este smároltam egy sráccal, aki nem jelent számomra semmit! Azzal aki tetszik viszont kicsit összekaptunk és elmondtam neki h kb egy félórája smároltam vkivel!

Figyelt kérdés
Ő erre csak anyit mondott h nem tud bennem megbízni, és h neki nem menne! Nem egy városban lakunk, de viszont egy városban tanulunk (persze nem egy iskolában:S). Ő kolis én pedig bejárós! Szeretném hogy bízzon bennem. Mit tehetnék?
2009. szept. 6. 08:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
alig ismered!! raadasul megcsaltad. a ketto mar kulon kulon is kizarja azt h szereted. de hogy valaszoljak a kerdesre: szerintem kerj bocsanatot, mond meg h ez nem jellemzo rad, h sajnalod h megbantottad. kerj meg 1 eselyt. illetve hagyd h kicsit ulepedjen a dolog es utana kornyekezd meg, ezuttal megbizhatoan.
2009. szept. 10. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
64%

a zsebpénzes kommentezőé király :D

Kedves kérdező, a vadidegen pasik csókolgatása már nem idegen errefelé, k*rválkodásnak hívják, angolul whoreizmus.

2009. szept. 10. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom,hogy te egy nagyon nagy kur-va vagy!!!!!!Ha szeretek valamit nem csalom meg!ez már annak számit!Te nem is szereted igazán a párod, az igai szerelem nem ilyen!!!!Egyszóval hül-ye vagy!
2009. szept. 10. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
JJJJ! Ezek olyan hüllllyéék! Már miért kellene téged elítélni? Nem vagy qrva! Ha az lennél, akkor nem vallottad volna be neki. Szerintem pont olyanokban lehet megbízni, akik bevallanak ilyesmit. Ha nagyon látod rajta, hogy nem akar téged, ne erőltesd, hiába szereted. Úgyis hiányozni fogsz neki. Ha meg nem, akkor hagyd...
2009. szept. 11. 09:32
 15/17 A kérdező kommentje:

Már bocs nem vok Ku..a! Nem csókolgatok vad idegeneket! A srác az egyik legjobb haverom! Szal lelehet álni!

Az utolsó komentelőnek köszönöm szépen!:)

2009. szept. 11. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:

nem csókolgatok vad idegeneket:D

hát a legjobb barátod se nagy mentség:Dvagy neked ez a szerető elnevezése????

LEgjobb barátod az lehet esetleg aki nem akar tőled semmi és te sem tőle:D

LÉnyeg az hogy ha szeretnéd nem csalnád meg és nem lenne mit elmondanod neki utána meg szégyenkezni:D

2009. szept. 12. 21:20
 17/17 anonim ***** válasza:

jaja :DD

a vadidegent én mondtam először de ez a " vad idegen " elég meredek XD

2009. szept. 13. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!