Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 10 hónapos kapcsolatom és nagyon összekaptunk mit tudok tenni? (lent bővebben)
Figyelt kérdés
táv kapcsolat összevesztünk és véletlen azt írtam neki utálom mert már annyira félhúzót tudom bele kéne töröd nőm hogy nagyon elfoglalt csak néha rajtam csattanik hogy ha fel huzamagát valamin :S és most nagyon szomorú szombaton megyek hozzá hogy magyaráz hatnám el és hogy vidíthatnám fel?2009. jún. 19. 18:50
1/5 anonim válasza:
mond meg neki h nem komolyan gondoltad és hogy szereted csak néha már neked is eleged van és rossz hogy nem foglalkozhat veled annyit amennyit te szeretnél
3/5 anonim válasza:
Mindenképp mond el az érzéseidet.Az a legjobb.Meg fogod látni,hogy utána sokkal jobban leszel te is és ő is.
4/5 anonim válasza:
ha valóban kanyiztad, és nem komolyan gondoltad,akkor látni fogja, de főleg érezni, és meg fog bocsátani.nem lesz baj, csak ne parázz, ha meg nem akar megbocsátani, akkor hagyjad majd lesz jobb;)
5/5 A kérdező kommentje:
már meg kérdeztem hogy meg bocsájt-e azt mondta nem tudja :S
2009. jún. 19. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!