Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?
Bocs, de valami egy rib_nc nőd van. Egyértelmű, hogy lapát, vagy alázd meg magad vele, mert mással is meg fogja tenni logikus.
23/N
Elég egyértelmű a szituáció. Lapát. Ha egyszer megtette, ezután is megteszi. Keress egy olyan lányt aki megbecsül.
Biztos h nehéz lesz elengedni, de biztos Te is belátod h ez így elég gusztustalan dolog volt tőle.
Én nem is tudnék ezután ránézni sem, megcsókolni meg főleg, mert az járna a fejemben h más is járt már a szájába nemrég..
"csak az a baj megcsókoltam mert több napig nem tudtam róla sőt aznap még nyelves csókot is adott, pedig nem sűrűn szokott, mintha direkt csinálta volna hátha megérzem..."
Nyelves csók nem, de pipa lenyelve az megy? Nem egy hétköznapi r1ngyó lehet, hallod. Szerintem nincs itt kérdés, a srácnak is kijárt a saller bőven, a csajnál sem kérdéses a lapát. Szerintem eddig kb helyesen csináltál mindent.
Megbízni benne? Ne viccelj! Napokig el sem mondta, mástól kellett visszahallanod... Én szóba sem igazán állnék vele ezek után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!