Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm leszopta az osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 23 vagyok a srác 19 a barátnőm meg 18. A gyerek kinevetett, hogy lenyelte neki és milyen jól kielégítette a ... nekem meg nem is csinálná ha nem kérném meg rá, hogy tegye meg igaz lenyeli nekem is, de nem csinálja olyan hú de jól ahogy a gyerek előadta... végül a barátnőm is bevallotta, de nem tudom ezt megemészteni és megbocsátani neki, pedig nagyon szeretem... mit csináljak? sír meg nem hagy békén,hogy bocsássak meg neki, de nem tudom mit tegyek, sose tudok bízni benne ezek után az a baj.

2012. márc. 27. 10:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Reagálnék itt pár válaszban leírt dologra is egyben.

Egyrészt, 18 évesen már nem éretlen tini az ember. Legalábbis nem az a 14-15 éves kategória. Nem hiszem, hogy az ilyenek pár év múlva kikupálódnak, szóval nem a korral volt itt a gond.

És ne vedd megalázásnak. Mégis mi megalázó azon, hogy nem feltételeztél róla ilyet, és hogy bíztál benne? Magát alázta meg azzal, hogy csak úgy leszop valakit.

Persze az okát kitudakolhatnád, legalábbis engem érdekelne, hogy mégis mi járt akkor a fejében és miért tette, de amúgy felejts el, mert ezt egyszerűen senkitől sem szabad eltűrni! Elhiszem, hogy szereted és fáj, én is voltam hasonló helyzetben, de ő nem szeret téged, és ezért nem mehet ez tovább.

2012. márc. 27. 19:16
 22/24 anonim válasza:
100%
Szia, elég rég volt már a kérdés de nem véletlenül Boglárka a neve a csajnak? Csak mert ismerek egyet, aki egykorú a volt csajoddal és illik rá a profil :)
2017. febr. 9. 08:32
 23/24 anonim válasza:
Szep😂
2017. febr. 21. 18:07
 24/24 anonim válasza:
20 as es 21 es valaszoloval egyet ertek. 10 eves kerdes a kerdezot toroltek sajnos pedig erdekes story de remelem egyszer eletemben megtudom mi tortent koztuk es kik voltak (nagy esellyel nem fogom mert mar jo ideje torolte vagy toroltek a profiljat) de azert leirom hogy a mai vilagban ezt inkabb mar 14 15 evesek csinaljak szoval egyre rosszabb de a helyedben en a gyereket is megvertem volna es a csajt es szet alaztam volna tudja milyen erzes de igazabol az se lehetetlen hogy a gyerek kamuzil neked (nagy esellyel nem) lenyeg a lenyeg 10 eve tortent 33 eves vagy baratom remelem egy jo nagy csaladod van boldog eleted es remelem hallani fogok meg rolad es meg tudom ki vagy ;) (ui: neha azert szomoru vagyok hogy ilyen regi kerdeseknel sose tudom meg ki irta es mi tortent vele) 2012 de jo idoszak volt :)
2022. febr. 18. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!