Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm leszopta az osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 23 vagyok a srác 19 a barátnőm meg 18. A gyerek kinevetett, hogy lenyelte neki és milyen jól kielégítette a ... nekem meg nem is csinálná ha nem kérném meg rá, hogy tegye meg igaz lenyeli nekem is, de nem csinálja olyan hú de jól ahogy a gyerek előadta... végül a barátnőm is bevallotta, de nem tudom ezt megemészteni és megbocsátani neki, pedig nagyon szeretem... mit csináljak? sír meg nem hagy békén,hogy bocsássak meg neki, de nem tudom mit tegyek, sose tudok bízni benne ezek után az a baj.

2012. márc. 27. 10:50
1 2 3
 11/24 123kid válasza:
80%
hagyd ott csajt és ne rágódj ezen... írtad hogy megcsaptad a gyereket, nah ezt jól tetted lány meg lapát... keress olyan nőt aki becsületes... 25 körüliek közt simán találsz... tudod ők nekik már ,,benőtt a fejük lágya"
2012. márc. 27. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Én nem (csak) a gyereket csaptam volna meg.

Az a baj, hogy elég ronda dolgot tett a barátnőd. Én kidobnám a francba. Dolgozol, fiatal vagy, könnyen találsz másik embert.

2012. márc. 27. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:
95%

Keress egy normális 20-25 éves lányt, ne egy diszkós rib_ncot!

Találni is fogsz, ne aggódj!

23/N

2012. márc. 27. 12:00
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem kamu?

Ha nem az nem is értem miért kérdezősködsz. Egyértelmű, hogy ki kell hajítani a f@szba.

2012. márc. 27. 12:09
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Ne bocsáss meg neki! Megírtad a választ is, hogy nem tudsz bízni benne. JOGOS!

Én ezek után nem szeretném.

2012. márc. 27. 12:10
 16/24 anonim ***** válasza:

1: miert szopta le?

2: miert sir?

3: miert szereted?

4: megerdemelte a pofont a gyerkoc... nem viselkedett tiszteletteljesen.

5: gondolkozz el azon hogy mi is az ami zavar mindebben. szerintem sok mindenre nem tudod meg a valaszt.

2012. márc. 27. 12:17
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagytok egymásnak valók, akkor miért baj, hogy vége?

A lány még nem érett / nem akar állandó kapcsolatot, lecövekelni egyvalaki mellett. Ez azért 18 évesen eléggé érthető is. Szerintem, aki ilyen korú lánnyal jár, annak erősen számolnia kell azzal az eshetőséggel, hogy rövid életű a kapcsolat. Ez még a tapasztalatszerzés, a kíváncsiság kielégítésének, a tanulásnak az időszaka. Én nem fogok kategorikusan elítélni egy 18 éves tinilányt, aki nem fér a bugyijába, és szeretné megtudni, milyen a jó csók, mi f@sz és f@sz közt a különbség, melyik a számára ideális méret, melyik fiú hogy csinálja, mennyi spermája van és sorolhatnám. A 18 éves fiúk se állnak le egy p.uncinál, mert tapasztalni akarnak.

Amúgy is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért szopta le kéjes örömmel azt a srácot, és miért csinálja neked ímmel-ámmal.

Hm?

2012. márc. 27. 12:31
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Bizony csúnyán megalázott ez a fiatal lányka Téged. Mindenképp keress valaki mást, én is javaslom a más korosztályt, és akin érzed, hogy igazán szeret és megadja a tiszteletet (a bizalom mellett a kölcsönös tisztelet nagyon fontos egy kapcsolatban). A csókos résztől kifordult a gyomrom... Sajnállak, de gondolj arra, hogy új ajtók nyílnak...

23N

2012. márc. 27. 12:32
 19/24 anonim válasza:
Probalom helyedbe erezni magam, de en nem folytatnam vele a kapcsolatod. Amit tett az mar a pofatlansagon is tul megy. Az en baratom akkor volt massal mikor mar szakitottunk (de akkor is csak csokoloztak) majd ujra kibekultunk, de nekem ezt is nehez volt elnezni, de azt kell hogy mondjam a te eseted teljen mas....es ott kagynam. Bar az a baj, hogy a szerelem nagy ur. de probalj elgondolkozni rajta, megeri neked ez a megalasztatas? A seggevel is kirohog, ne engedd meg neki!
2012. márc. 27. 12:51
 20/24 anonim ***** válasza:
csapd meg a csajt is! valahogy azért bealáznám a helyedben. légy kreatív :D
2012. márc. 27. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!