Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm leszopta az osztálytársát suli után miután felment hozzá. Tagadta a barátnőm, de a gyerek kiröhögött én meg megcsaptam. Mit tegyek?
Én nem (csak) a gyereket csaptam volna meg.
Az a baj, hogy elég ronda dolgot tett a barátnőd. Én kidobnám a francba. Dolgozol, fiatal vagy, könnyen találsz másik embert.
Keress egy normális 20-25 éves lányt, ne egy diszkós rib_ncot!
Találni is fogsz, ne aggódj!
23/N
Ez nem kamu?
Ha nem az nem is értem miért kérdezősködsz. Egyértelmű, hogy ki kell hajítani a f@szba.
Ne bocsáss meg neki! Megírtad a választ is, hogy nem tudsz bízni benne. JOGOS!
Én ezek után nem szeretném.
1: miert szopta le?
2: miert sir?
3: miert szereted?
4: megerdemelte a pofont a gyerkoc... nem viselkedett tiszteletteljesen.
5: gondolkozz el azon hogy mi is az ami zavar mindebben. szerintem sok mindenre nem tudod meg a valaszt.
Nem vagytok egymásnak valók, akkor miért baj, hogy vége?
A lány még nem érett / nem akar állandó kapcsolatot, lecövekelni egyvalaki mellett. Ez azért 18 évesen eléggé érthető is. Szerintem, aki ilyen korú lánnyal jár, annak erősen számolnia kell azzal az eshetőséggel, hogy rövid életű a kapcsolat. Ez még a tapasztalatszerzés, a kíváncsiság kielégítésének, a tanulásnak az időszaka. Én nem fogok kategorikusan elítélni egy 18 éves tinilányt, aki nem fér a bugyijába, és szeretné megtudni, milyen a jó csók, mi f@sz és f@sz közt a különbség, melyik a számára ideális méret, melyik fiú hogy csinálja, mennyi spermája van és sorolhatnám. A 18 éves fiúk se állnak le egy p.uncinál, mert tapasztalni akarnak.
Amúgy is tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért szopta le kéjes örömmel azt a srácot, és miért csinálja neked ímmel-ámmal.
Hm?
Bizony csúnyán megalázott ez a fiatal lányka Téged. Mindenképp keress valaki mást, én is javaslom a más korosztályt, és akin érzed, hogy igazán szeret és megadja a tiszteletet (a bizalom mellett a kölcsönös tisztelet nagyon fontos egy kapcsolatban). A csókos résztől kifordult a gyomrom... Sajnállak, de gondolj arra, hogy új ajtók nyílnak...
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!