Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő túllépni egy igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő túllépni egy igaz szerelmen, és újra nyitottnak lenni egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Egy ténylegesen, igazi szerelemnek ha vége lesz, bármi ok miatt...mennyi idő, mire az ember kiheveri?!

be kell valljam, félek a magánytól...

Vannak barátok ,haverok, ismerősök,....de az mégsem olyan, mintha valaki szeret. és odavan érted..:/

és nekem ez az érzés fog hiányozni, de nagyon..:/

nembeszélve arról, hogy tuldramatizálom az egészet, mert oylan gondolatok vannak bennem, hogy mivan, ha soha többé nem lesz barátnőm, ha soha többé nem kellek senkinek, ha soha nem akar majd velem lenni senki...:/

aki szingli, annak nemhiányzik ez?! hogy valaki szeresse?! valakinek fontos legyen? :/

2012. máj. 4. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az hiányzott hogy én szeressek.Fél év és 3 év kellett.Az igazira meg úgyis rátalál az ember,mikor nem is akar,nekem puruttán jött össze és minden ellenünk szólt,200 km,első találkákat el ís szúrtam,nem is jött be annyira akkor még,más után vágyakozott éppen,és tessék:együtt élünk.Vetkőzd le a negatív érzelmeid,harag vagy keserűség és utána csak nyitnod kell a világra.
2012. máj. 4. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:

heinekken?!

nyiss a világra...open your world :)

igazad van :)

2012. máj. 4. 10:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy az én válaszom hasznos lesz a számodra, én is pont ebben a helyzetben vagyok, úgy érzem, sosem fogok olyat találni mint Ő. Pillanatnyilag sehogy sem jó, akkor sem, ha direkt távol tartom magam tőle, akkor sem, ha úgy intézem, hogy láthassam, totál kikészít mindkét helyzet, nagyon hiányzik minden, ami vele volt. Keresem a válaszokat arra a kérdésre, hogy mit rontottam el, miért nincs az már, ami volt. Nekem úgy érzem nem is kell senki soha többet, még egyszer ezt nem akarom végig csinálni, mert abba belehalnék. Kitartás. Bocs, ha lehangoló volt, de olyan jó volt leírni :(
2012. máj. 4. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézek tv-t,valami heinekken reklámot írtam le vagymi?Utolsó:olyat tényleg nem találsz,mert jobbat fogsz.Én alapból élem úgy az életem hogy nem lépek visszafelé.Amúgy ha megtalálod úgyis jobbnak fogod látni.Apropó heineken,nem is szeretem pont,de bánat ellen ittam is eleget :D nem jobb tőle ugyan.Az érzelmeidet meg romantikus filmeken tök jól ki lehet adni csak kell hozzá némi sör :-)
2012. máj. 4. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
3,5 évig voltunk együtt, 4-5 hónapba tellett összeszedni magam. És mostmár minden nagyon jó.
2012. máj. 4. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!