Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti annak idején miért vágytatok kapcsolatra?
Miért szerettetek volna (első) kapcsolatot? Csak a testiség része vonzott, kíváncsi voltál rá, hogy milyen? Vagy az motivált, hogy legyen egy társad, akivel mindent meg tudsz beszélni stb?
Válaszokat előre is köszönöm!
akkor.. az első komolyabbra gondolsz, vagy a pár hónapos járásokra 14-15 évesen? :D
amúgy az első komolyabbnál arra vágytam, h legyen nekem is hosszú kapcsolatom, mert h az milyen jó.. na meg 18 voltam, a szüzességemet is jó lett volna már elvesziteni.. 3 évig jartunk, csúnya vége lett, meg már kb. 1 év után ott kellett volna hagynom..
én nem voltam hajlandó úgy összejönni valakivel, hogy csak legyen már valakim, így jó sokáig nem is lett barátom
én mindig is a társat, a tökéletes párt kerestem
így lett az, hogy 20 évesen csókolóztam először, az első kapcsolatom elején, és ez a kapcsolat már több mint egy éve tart
Rólam van egy kép, kb. 4-5 éves lehetek, és egy 2-3 évvel idősebb szőke lány mellett állok, akinek hatalmas kék szeme van. És csak tátom a számat.... szerintem egyszerűen mindig is bennem volt, hogy kell.
Féfivel nem tudtam még úgy beszélni, mint lányokkal. Kell ahhoz, hogy szabadnak érezzem magam. Persze érdekelt a testiség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!