Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti annak idején miért vágytato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti annak idején miért vágytatok kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Miért szerettetek volna (első) kapcsolatot? Csak a testiség része vonzott, kíváncsi voltál rá, hogy milyen? Vagy az motivált, hogy legyen egy társad, akivel mindent meg tudsz beszélni stb?

Válaszokat előre is köszönöm!

2012. ápr. 20. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem most van a masodik komolyabb.. az elsőre vagy kiváncsi?
2012. ápr. 20. 00:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért,mert dugni akartam.:D
2012. ápr. 20. 00:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, az első kapcsolat érdekel. Tehát mikor még nem tudtad, hogy milyen párkapcsolatban élni, akkor miért vágytál mégis arra, hogy legyen egy párod?
2012. ápr. 20. 00:57
 4/10 anonim ***** válasza:

akkor.. az első komolyabbra gondolsz, vagy a pár hónapos járásokra 14-15 évesen? :D

amúgy az első komolyabbnál arra vágytam, h legyen nekem is hosszú kapcsolatom, mert h az milyen jó.. na meg 18 voltam, a szüzességemet is jó lett volna már elvesziteni.. 3 évig jartunk, csúnya vége lett, meg már kb. 1 év után ott kellett volna hagynom..

2012. ápr. 20. 01:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Én soha nem magáért a kapcsolatért, meg hogy "legyen már végre valakim" jártam valakivel, hanem mert tetszett, megfogott, és ez az érzés kölcsönös volt.
2012. ápr. 20. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem volt még barátnőm, most nem is akarok. Amíg vágytam rá, az azért volt, mert társat akartam. Erre akkoriban nagyon-nagyon vágytam.
2012. ápr. 20. 01:08
 7/10 anonim ***** válasza:
szex miatt
2012. ápr. 20. 01:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az első kapcsolatra fiatalon mindenki azért vágyott elsősorban, hogy elmondhassa, hogy volt barátja/barátnője, meg a mekkora jó dolog tudni, hogy kellek valakinek.
2012. ápr. 20. 01:55
 9/10 anonim ***** válasza:

én nem voltam hajlandó úgy összejönni valakivel, hogy csak legyen már valakim, így jó sokáig nem is lett barátom

én mindig is a társat, a tökéletes párt kerestem

így lett az, hogy 20 évesen csókolóztam először, az első kapcsolatom elején, és ez a kapcsolat már több mint egy éve tart

2012. ápr. 20. 02:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Rólam van egy kép, kb. 4-5 éves lehetek, és egy 2-3 évvel idősebb szőke lány mellett állok, akinek hatalmas kék szeme van. És csak tátom a számat.... szerintem egyszerűen mindig is bennem volt, hogy kell.

Féfivel nem tudtam még úgy beszélni, mint lányokkal. Kell ahhoz, hogy szabadnak érezzem magam. Persze érdekelt a testiség is.

2012. ápr. 20. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!