Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek h a baratom ne gondojon fojton az exem es koztem levo kapcsolatra?

Figyelt kérdés
6 honapja jarok a baratommal. szeresuk egymast. az elejen nagynon rosszul indult minden. ket napot jartam vele s elhagytam a volt exemem miatt aztan rajottem h megis ot szeretem de nem volt visszaut igy 1 honap mulva osszejottunk es 6honapja jarunk. neki meg nem sikerult tul tennie magat s azt mondta h oroke cs ram es az exemre tud gondolni s nem erzi jol magat. nem akarjuk h szetmenjunk.
2012. ápr. 19. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha az exedet szereted, akkor szakíts a mostani kapcsolatoddal. Ha a mostani kapcsolatodban vagy boldog, akkor hanyagold az exedet. Te se örülnél, ha a barátod a volt nőjével akarna lenni helyetted.

Valamint tanulj meg helyesen írni.

2012. ápr. 19. 11:27
 2/4 ASOT ***** válasza:

úristen!

Tudod hogy hazudsz és tönkreteszed a jelenlegi párodat és átvered???

Ezek után amit leírtál , csodálod h az exed meg a közted lévő kapcsolatra gondol a srác?

Te őt nem szereted, mármint a mostanit! ez elég gerinctelenség, mert ez kb olyan h ha nincs ló, jó a szamár is!

Még is meddig kell ő neked? Amíg nem találsz olyat akit szeretsz??

Amúgy meg hagyd el! Ugysem veszem be h szereted! Bocsi de ez a véleményem!

2012. ápr. 19. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

kislány, te buta vagy, mint a főd'

nem való neked még egy kapcsolat sem..senkivel!

2012. ápr. 19. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
sajnalom rosszul irtam. az exemet gyulolom.a mostanit szeretem de a mostani nem tudja elfeledni h mi volt az exem es koztem
2012. ápr. 20. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!