Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen "szörnyszül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen "szörnyszülött"? Miért nem akarok/nincs szükségem kapcsolatra?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, tulajdonképpen nem zavar, de néha azért elagyalok rajta, hogy vajon miért nincs semmi motivációm, igényem arra, hogy legyen egy párom?

Miért állok értetlenül azok előtt az emberek előtt, akik azért sírnak, mert nem jön össze egy kapcsolatuk?

Nem történt velem semmilyen trauma (illetve nem tudok róla)... kiváltó ok max az lehet, hogy a szüleim házassága viszonylag rossz... de ez sem magyarázat, az utóbbi években kezdtem igazán észrevenni kapcsolatuk "minőségét", de én soha sem akartam barátnőt/társat - tizenévesen sem.

Testvéreim sem azok a tipikus csajozós, pasizós típusúak, szerintem nekik sem volt még értékelhető kapcsolatuk... de a kérdés az, hogy vajon ők vágynak-e rá és én miért nem?

2012. ápr. 14. 11:01
 1/9 anonim ***** válasza:

érezted már, hogy nagyon tetszik egy lány?

vagy az, hogy annyira nagyon jófej, hogy beszélni akarsz vele?

2012. ápr. 14. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőlük,hogy vágynak-e rá,elvégre a te testvéreid.Mi honnan tudhatnánk?

Te meg azért nem,mert megfelelő így is az életed.

2012. ápr. 14. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:

ha ezeket már érezted, és mégsem akarsz kapcsolatot, akkor van valami lappangó trauma, félelem.

ha nem éreztél még ilyet akkor látens homokos vagy

2012. ápr. 14. 11:04
 4/9 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy ronda vagy és elhiteted magaddal, hogy ez így jó... ez sem egészséges. ismerek ilyet.
2012. ápr. 14. 11:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Éreztem olyat, hogy tetszik egy lány... sőt, érzek!

De valamiért számomra az az evidens, hogy ne menjek oda hozzá...

Nyilván nem vagyok extrém magabiztos, de nem gondolom, hogy az önbizalom hiányom az oka... vagy ha igen, nem csak az.

Extrém ronda nem vagyok, jó, nem is vagyok az a tipikus álompasi, de nálam sokkal rondább embereknek van barátnője...

2012. ápr. 14. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pont olyan vagyok, amilyet a 4-es leírt. És az a szép, hogy már annyira sikerült átverni magam, hogy már tényleg nincs szükségem senkire :D
2012. ápr. 14. 11:41
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak lusta vagy. nem kell ide a rizsa, nincs kedved kicsit sem megerőltetni magad, amivel egy kapcsolat, vagy akár egy próbálkozás járna. de ha ez neked nem baj, no problem.
2012. ápr. 14. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet nincs még annyira kialakult vágyad semmire..
2012. ápr. 14. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell kétségbeesned.

nekem is volt egy időszakom, mikor csak magamra gondoltam és lesz*rtam, hogy kinek jövök be. Csak arra gondoltam, hogy flörtölök, de nem kell kapcsolat. Egyszer aztán azon kaptam magam, hogy teljesen belehabarodtam egy fiúba. TOTÁL! na ő elvette az eszem. Jártunk, de vége lett másfél év után.

Azóta van egy 2 éve tartó párkapcsolatom. Imádjuk egymást. Szerintem tapasztalat szerzésére egy párkapcsolatot érdemes lenne kipróbálnod. legalább csak belekóstolsz és ha nem tetszik, akkor visszatérsz a régi életedhez. De gondolom te se akarsz örök agglegény maradni. vagy igen?

2012. ápr. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!