Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nőt választ magának komoly kapcsolatra egy igazi rosszfiú?
Van egy mondás, valahogy úgy hangzik, hogy a fiúk olyan jókislányt keresnek, aki csak velük rosszalkodik.
Kérdés: egy olyan típusú pasi, aki fiatalon kiéli magát rendesen, csajozik, egyéjszakás kalandok stb, amikor esetleg eljut oda, hogy megállapodna, akkor pl. feleségnek választana egy olyan nőt, mint akikkel találkozott a bulizós évei alatt, hogy 2 koktél után kérés nélkül letérdelt elé vagy azért komoly kapcsolatnál egy "erkölcsösebb" lányt akar, aki azért nem adja oda magát 2 vodkanarancs után?
Őszintén, igazi rosszfiú olvas ilyen hülye kérdéseket? :D
Ez itt nem fog menni. Kérdezz meg egyet!
Szerintem meg nem rossz kérdés. Az jutott eszembe, hogy miért féltik az apák a lányaikat annyira? Mert emlékeznek arra, hogy ők maguk milyenek voltak fiatalon, és az ilyenektől féltik a lányukat.
Valószínűleg a második típusú lányt választják. Én is mertem olyat, aki végig próbálgatta a közelében levő összes jobb nőt, majd egy viszonylag jelentéktelen penészvirágot választott feleségnek. Az a biztos, nem fogják elszeretni tőle, meg az is hűségesebb lesz, mint egy kikapós menyecske.
Szerintem olyat választ, aki nem megy el rögtön vele haza. Hanem kicsit kéreti magát, mert ha rögtön elmegy vele abban semmi kihívás nincs és a többi férfivel is hamar ágyban köt ki.
Akit én ismerek, ő oda van értem, mert nem "fekszek meg" és ájulok el a hülyeségeitől. Tennie kell azért, hogy "megszerezzen" így később jobban értékel. :)
L20 - F29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!