Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Komoly kapcsolatra inkább rosszfiú vagy inkább jó?
Because the badboy look is for pussies!
a jó az tényleg uncsi. ha béke és feltétel nélküli szeretet van a kapcsolatban az unalmas.
a nőknek gondolom háború, megcsalás, kihasználtság és egyebek kellenek. nekik ez kell:)
kár, hogy én ezeket képtelen vagyok megadni:F
de majd kijavít 1 hölgy ha tévedek:):P
23/f
mindenki odavan a jófiúkért vagy a rosszfiúkért...úgy látszik férfiak már senkinek sem kellenek
(természetesen ez csak irónia volt, hogy ébredjetek kicsit fel, létezik arany középutas normál ember is, nem csak ez a 2 szélsőség! attól, hogy nem vagy bunkó még nem kell tüncibünci jófiúsan gügyögni meg verni a nyálad...és fordítva is, attól, hogy nem vagy érzelgős, még nem kell egyből mindenkit leoltó kőbunkónak lenni....ez olyan magas?)
Hülyeség ez a kérdés.
Úgyis mindegyik azt fogja mondani, hogy neki jófiú kell komoly kapcsolatra. Aztán jönnek, hogy á, ők túl jók, mert unalmasak és inkább a rosszfiú kell, mert az izgalmas és majd én megváltoztatom. Persze k.rvára nem fog megváltozni, egy hülye tahó marad, aki le se szarja és folyamatosan megcsalja őket. Ekkor jön a következő fokozat: minden férfi egy szemét állat és nekem nem kell senki.
Manapság már egyre több ribanc kimondja, hogy mit gondol a jó fiúkról és, hogy neki a rossz kell. Persze a végeredmény ugyanaz lesz, mint amit leírtam, de legalább őszinték.
Amúgy szerintem baromság két fajra osztani a fiúkat, hogy jó vagy rossz.
Aki jófiú, az még nem biztos, hogy unalmas, sőt legtöbbször nem azok.
A rossz fiú meg simán lehet egy hülye tahó, aki egyfolytában cigizik, iszik és önmagával törődik. Ne ez nem unalmas?
Szerinem nem letezik ez a 2 kategoria.
De az is lehet, hogy konkretan gondolsz egy kriteriumra, ami alapjan besorolod a fiukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!