Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Komoly kapcsolatra inkább rosszfiú vagy inkább jó?
Igaza van az előttem szólóknak,nem csak a két szélsőség létezik.
Nekem olyan férfi kell,aki nem akar megváltoztatni vagy beszabályozni.Egy olyan férfi,aki nem jár el nélkülem bulizni és képes elfogadni az olyan hibáimat,amiken nem tudok/akarok változtatni,nem anyuci kedvence,aki folyton megalázkodik,viszont nem is erőszakos.Képes értelmes beszélgetést folytatni,komoly tud lenni,viszont máskor elviccel dolgokat,nem aláz meg senki előtt,még viccből sem,stb.
Na,ilyet se találtam még.
09:35
Egy fontosat kifelejtettél. Ha az arca nem jön be akár olyan is lehet amit leírtál mégsem fog érdekelni, illetve ki sem derül hogy esetleg milyen. Azonban ez teljesen természetes. Bármit mondanak, a legelső lépés, még ha kicsi is, a fizikai vonzalom. Anélkül semmi nincs.
34 ffi
"Nekem férfi kell. Legyen megbízható, odaadó, jó szerető, gondoskodó, izgalmas. Egy jó fiú is tud izgalmas lenni és egy rossz fiú is tud unalmassá válni. Szóval nekem olyan férfi kell, aki az ágyban egy akrobata, az életben meg egy "álom"."
És gondolom te magad vagy a tökéletes nő, amiért ekkorák az elvárásaid...
ma 10:09:
Bocsi,tényleg kifelejtettem.:) Igen,elsőre a fizikai vonzalom is sokat számít.Köszönöm,hogy szóltál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!