Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Komoly kapcsolatra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Komoly kapcsolatra inkább rosszfiú vagy inkább jó?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 22:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"a nőknek gondolom háború, megcsalás, kihasználtság és egyebek kellenek. nekik ez kell:) "

[link]

[link]

Aztán lehet sírni a híradóban a nyomi piros táblákkal a helyrerakott nőkkel kapcsolatban :).

2011. ápr. 6. 05:40
 12/19 anonim ***** válasza:
bár nem vagyok lány, de nekem az a véleményem, hogy a nők nem kategorizálnak így. hanem inkább úgy, hogy tetszik vagy sem. ha tetszik akkor mindegy, hogy rosszfiú vagy sem. nem beszélve arról, hogy relatív kinek mit jelent a jófiú és a rosszfiú. egy "rosszfiú" is "jófiúként" fog viselkedni amíg meg nem kapja a nőt, csak ő nem gondolja komolyan. senkire sincs ráírva, hogy milyen ember.
2011. ápr. 6. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem férfi kell. Legyen megbízható, odaadó, jó szerető, gondoskodó, izgalmas. Egy jó fiú is tud izgalmas lenni és egy rossz fiú is tud unalmassá válni. Szóval nekem olyan férfi kell, aki az ágyban egy akrobata, az életben meg egy "álom".
2011. ápr. 6. 07:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólóknak,nem csak a két szélsőség létezik.

Nekem olyan férfi kell,aki nem akar megváltoztatni vagy beszabályozni.Egy olyan férfi,aki nem jár el nélkülem bulizni és képes elfogadni az olyan hibáimat,amiken nem tudok/akarok változtatni,nem anyuci kedvence,aki folyton megalázkodik,viszont nem is erőszakos.Képes értelmes beszélgetést folytatni,komoly tud lenni,viszont máskor elviccel dolgokat,nem aláz meg senki előtt,még viccből sem,stb.

Na,ilyet se találtam még.

2011. ápr. 6. 09:35
 15/19 anonim ***** válasza:

09:35

Egy fontosat kifelejtettél. Ha az arca nem jön be akár olyan is lehet amit leírtál mégsem fog érdekelni, illetve ki sem derül hogy esetleg milyen. Azonban ez teljesen természetes. Bármit mondanak, a legelső lépés, még ha kicsi is, a fizikai vonzalom. Anélkül semmi nincs.

34 ffi

2011. ápr. 6. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:

"Nekem férfi kell. Legyen megbízható, odaadó, jó szerető, gondoskodó, izgalmas. Egy jó fiú is tud izgalmas lenni és egy rossz fiú is tud unalmassá válni. Szóval nekem olyan férfi kell, aki az ágyban egy akrobata, az életben meg egy "álom"."

És gondolom te magad vagy a tökéletes nő, amiért ekkorák az elvárásaid...

2011. ápr. 6. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:

ma 10:09:

Bocsi,tényleg kifelejtettem.:) Igen,elsőre a fizikai vonzalom is sokat számít.Köszönöm,hogy szóltál.:)

2011. ápr. 6. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Én csak olyan nővel kezdenék akinek jófiú volt az előző barátja... ha kiderülne, hogy nagymenő, nagyfiú volt az fekete pont...
2011. ápr. 6. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
az előzőnél a pont! meg kell nézni, hogy milyen volt az ex! az többet elárul az illetőről mint sok átbeszélt este.
2011. ápr. 6. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!