Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom elutazik Londonba és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cukorfalat99 kérdése:

A párom elutazik Londonba és azt mondja ne várjak rá lépjek tovább mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom elakar utazni Londonba a világ másik részére és azt mondja ne várjak rá lépjek tovább de én nem alkarok tovább lépni nagyon szeretem és azt mondja ö is csak meg alkarja hogy várjak rá mert gy rosszabb lenne és el akar hagyni mivel vegyem rá hogy maradjon segítsetek kérlek fontos. Ja és nem mondtam azért akar elmenni mert összeveszett apjával és tejesen ki van. Segítsetek kérlek.

2012. ápr. 25. 18:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Olyan komoly hogy már 3 éve vagyunk együtt és eljegyzett és ez nagyon komoly mert ez igaz szerelem.
2012. ápr. 26. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Igaz szerelem... Annyira igaz, hogy a párod hirtelen felindulásból kidobna és elhúzna több ezer kilóméterre.

Ha ilyen az igaz szerelem én inkább egyedül maradok.

2012. ápr. 26. 17:06
 13/15 anonim válasza:
Hú, akkor még jó, hogy nem mentél hozzá feleségül, és csak menyasszony vagy:D Nagyon komoly lehet a srác:D Összeveszik apukával, és ő megmutatja, elmegy Londonba (a világ másik fele kicsit arrébb van) és a menyasszonyát csak úgy itthon hagyja. És a kedves vőlegény mit fog Londonban csinálni? Komolyan gondolod, hogy igaz szerelem, ha képes emiatt elhagyni?
2012. ápr. 26. 18:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van de hirtelen haragból mindenki olyat akar tenni amit soha nem tett volna ép ésszel.És az igaz szerelem nagyon jó és azt érezni kell legbelül.Nekem ö az igazi és nem is kell más meg megbeszéljük szép lassan ezt a dolgot de kérlek írjatok tanácsokat nagyon köszönöm fontos (és ne kritikát írjatok).
2012. ápr. 28. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:

London messze nem a világ másik része, pár óra alatt ott vagy.

16 éves vagy?

Felejtsd el! Had menjen. Annyira nem szerethet téged, ha így lelép és ezt mondja.

2012. máj. 13. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!