Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÉN látom rosszul? A b. nőm elutazik külföldre a szüleivel egy hétre. (Ezzel semmi gond. )
"Hogy neked nincs annyi pénzed...."
már ezért a mondatért kirúgtam volna abban a pillanatban. Amúgy meg én úgy vagyok vele, hogy a párommal összetartozunk, így a bulikon is együtt veszünk részt. Mondjuk minket mindig ilyen formában is hívnak meg (amúgy el se mennék).
Hát szerintem abban van valami igazság, hogy 1 hét, plusz egy hétvége külön még nem a világ, de miután megkérdezett téged, és te normálisan kifejtetted, hogy nem örülnél neki, nem kellett volna ilyen gusztustalan módon reagálnia. Azzal, hogy közli, hogy nem azért adott neked esélyt erre meg arra, olyan, mintha kb. szívességet tenne neked azzal, hogy veled van. Tehát ezért a mondatért, illetve a "neked nincs annyi pénzed" kijelentésért szépen elbúcsúznék tőle a helyedben.
Egyébként meg még ha téged automatikusan nem is hívtak meg, én a lány helyében szépen megkérdezném a testvéremet, hogy ugye jöhet a párom is... ez tesvérek közt nem kéne, hogy gond legyen, hiszen nem idegenekről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!