Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pénteken volt a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken volt a barátnőm szülinapja. Hihetetlen hisztit csapott, meg is karmolt. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Aznap lett 18 éves, és ünnepeltünk is, meg is leptük a szüleimmel előtte való nap, mert akkor értek rá...

Na másnap elvolt, egészen estig mikor megnézte a mobilját és elkezdi nekem, de jó legalább egy embernek eszébe jutottam. Mondom az jó, de talán több sms-t vártál vagy mi a gond? Elkezdi nekem én nem vártam de olyan hangosan mondta, hogy megijedtem... mondom persze azért ordibálsz ennyire! mire ő elkezdi fogjam már be, nem várt ő mástól sms-t... mondom engem ne nézzen hülyének, mit ordibál velem, ha baja van akkor vezesse le máson ne rajtam és menjen ki ne zavarja a lakókat, hogy üvölt este 9 órakor... mire ezt kimondtam nekem jött és bele mart a karomba én meg próbáltam kiszabadulni a körmei közül, hogy ne érje nagyobb sérülés mert pont a csuklómnál mart ahol az ütőerem van és a vénáim... egy kicsit pofon csaptam, hogy na térjél már észhez mit csinálsz?! én nem ütök meg nőt, de elvárom, hogy engem se üssön meg senki, nem hogy még karmoljon! kiakadtam... 1 éve csalt meg ilyenkor pont az ex barátjával akivel le is feküdt és utána könyörögte vissza magát.. azóta nem, volt baj vele, de most túl lőtt a célon, gondolom az a baja, hogy az ex úgy beszart tőlem anno mikor megagyaltam, hogy már sms-t se mert neki írni most... vagy már nem érdekli a gyereket... de ezek szerint barátnőmnek ez fájt? várta volna az sms-t tőle? nagyon furcsa volt ez nekem! ,mit gondoltok?

2012. ápr. 16. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azért akadt ki, mert azt hitte az expasijára utalsz.
2012. ápr. 16. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Lényegtelen mi történt. Már a félrelépésnél repült volna. Nálam ilyenre nincs bocsánat. Zéró tolerancia.

34 ffi

2012. ápr. 16. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is sántikált valamiben.
2012. ápr. 16. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
hát ha engem megcsalna én már utánna vissza se fogadnám..
2012. ápr. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!