Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ilyen hihetetlen fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen hihetetlen fiút hogy a csudába lehet meghódítani?

Figyelt kérdés
Minden lánynak "udvarol",nekem is, vagy legalábbis bárkivel nyíltan elbeszélget,nem zavarja az se,ha az adott lánynak barátnője van, kicsit ksifiús arca van,de olyan jóképű, és olyan rosszfiús, de nem a szó szoros értelmében,inkább olyan csintalan,és féktelen, határozott,és sértő, egyesek számára tolerálhatatlan és unszimpatikus, elég szétszórt és kiszámíthatatlan, aki mindnekivel úgymond jóban van,de senkit sem enged magához igazán közel. Olyan csibészes, kissé exhibicionista, és nagyszájú. Mint egy nagy gyerek,egy jóllakott óvodás,aki folyton valami hülyeségen töri a fejét, de mindenzt olyan szépen teszi,h egyszerűen nem lehet rá haragudni...én is belsézerettem, de hogyan tovább?

2012. febr. 24. 00:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
második sorban elírtam...természetesen NEM barátnője,hanem barátja van a lánynak,csak már fáradt vagyok iylenkor
2012. febr. 24. 00:05
 2/13 anonim ***** válasza:
tölts vele több időt, férkőzz a bizalmába, ismerkedj meg vele még jobban...
2012. febr. 24. 00:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Egy párszor majd megfektet, mint a többi ugyan ilyen kis naiv lánykát, aki azt hiszi, hogy "na majd én...".

Egy ilyen fiú egyszerűen nem akar leragadni senkinél. Miért is tenné? Így is megkaphat minden lányt.

2012. febr. 24. 00:09
 4/13 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Vegyél neki sóskiflit... És ne dőlj be a dumájának. Az ilyen pasik éppen a kisfiús bájukat használják ki arra, hogy minél több csajt megfektessenek.
2012. febr. 24. 00:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden nőnek az ilyen rossz fiúk kellenek, nincs ebben semmi új.
2012. febr. 24. 00:14
 6/13 A kérdező kommentje:
nem mindnekinek,vannak akik egyenesen utálják
2012. febr. 24. 00:16
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Eléggé magamra ismertem ebben a profilban, bár sosem gondolkoztam azon hogy jóképű lennék.

Számodra ennyire meglepő ha egy férfi mer egy nővel beszélgetni ?

2012. febr. 24. 00:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha te lennél az egyetlen, aki immunis rá.
2012. febr. 24. 00:20
 9/13 A kérdező kommentje:
igen,azt csinálom,h tudok nemet mondani neki
2012. febr. 24. 00:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
pont azok fogják inkább vonzani, akiket nehezen hódíthat meg. úgyhogy játszadozz vele, de stílusosan, legyél te is kiszámíthatatlan, de érd el, hogy belédhabarodjon, legyél különleges, hogy megérje neki mindenki mást hanyagolni miattad. na akkor hódítottad meg, ha ez sikerül.
2012. febr. 24. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!