Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghódítani egy olyan fiút, aki független, szabadságmániás, és rohadt jóképű, csomóan oda vannak érte?

Figyelt kérdés

hogy lehet meghódítani? én még nem közeledtem hozzá,de akik próbálkoztak,azokkal is csak lazán flörtölgetett aztán lepattintotta őket.

ilyen nem létezik,h egy fiú ennyire független akarjon lenni,neki is kell társ nem?

mivel lehet felkelteni az érdeklődését?

2012. febr. 4. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Valami olyat kell felmutatnod, amit a többi lány nem tud. Ne puncira meg mellméretre gondolj, hanem belső értékekre. :)

De lehet ez is kevés lesz, mert egyszerűen nem akar megállapodni. Ki tudja...

2012. febr. 4. 18:41
 2/8 anonim válasza:
Haladj el mellette szótlanul. Ne flörtölj vele. Az ilyen típusú srácoknak az a lány kell,akit nem kaphatnak meg.
2012. febr. 4. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy tényleg nem akar semmiféle kötöttséget
2012. febr. 4. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:

"Haladj el mellette szótlanul." :D egymás után 50x, talán észrevesz....

Nem lehet tudni ő melyik tipust keresi, de ha nem az vagy, akkor hiába is játszod meg.

2012. febr. 4. 18:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Jaj de szánalmas. Már megint egy csaj, aki lemegy kutyába egy férfi előtt, mert JÓKÉPŰ, bakker. A szomszéd topikokban meg lökik a sódert, hogy belső értékek így meg úgy.

Egyszer látnék már itt egy olyan kérdést, hogy hogy kell meghódítani egy INTELLIGENS férfit.

2012. febr. 4. 19:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Olyat kell felmutatnod neki, amit más lány nem tud. Ha a fent leírt tulajdonságok mellett még intelligens is a pasi, akkor Neked kell udvarolnod neki egy kicsit, mert nyilván elég sok nővel volt már dolga és tisztában van azzal, hogy nem kell loholnia a nők után.
2012. febr. 4. 20:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Most megint nem tudom mit tegyek! Egyik azt mondja nyomuljak,másik,h nézzem levegőnek? most akor mi van?

Amúgy meg nem tudom mi van a másik topikban,de Én legalább nem vAGYok álszent, én igenis felvállalom,hogy nekem a fontos,h a pasi jól nézzen ki, ez van,ezt érzem,most nem tudok mit csinálni..

2012. febr. 4. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd, egy független és szabadságmániás pasi, aki mellesleg nagyon jól néz ki, nem úgy működik, mint a többi. Nézheted levegőnek, de akkor még jobban rontod az esélyeidet nála. Amíg Te azon ügyködsz, hogy őt a "levegőnek nézéssel" próbálod elcsábítani, addig ő simán megcsinál annyi csajt, akik rá fognak menni. Ha tényleg van valami komolyabb szándékod, Neked is kezdeményezned kell és nem fog működni "a nem adom oda magam egyből" és a többi gagyi trükk.

Sok sikert amúgy a dologhoz! :)

2012. febr. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!