Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken volt a barátnőm szülinapja. Hihetetlen hisztit csapott, meg is karmolt. Mit kellene tennem?
Aznap lett 18 éves, és ünnepeltünk is, meg is leptük a szüleimmel előtte való nap, mert akkor értek rá...
Na másnap elvolt, egészen estig mikor megnézte a mobilját és elkezdi nekem, de jó legalább egy embernek eszébe jutottam. Mondom az jó, de talán több sms-t vártál vagy mi a gond? Elkezdi nekem én nem vártam de olyan hangosan mondta, hogy megijedtem... mondom persze azért ordibálsz ennyire! mire ő elkezdi fogjam már be, nem várt ő mástól sms-t... mondom engem ne nézzen hülyének, mit ordibál velem, ha baja van akkor vezesse le máson ne rajtam és menjen ki ne zavarja a lakókat, hogy üvölt este 9 órakor... mire ezt kimondtam nekem jött és bele mart a karomba én meg próbáltam kiszabadulni a körmei közül, hogy ne érje nagyobb sérülés mert pont a csuklómnál mart ahol az ütőerem van és a vénáim... egy kicsit pofon csaptam, hogy na térjél már észhez mit csinálsz?! én nem ütök meg nőt, de elvárom, hogy engem se üssön meg senki, nem hogy még karmoljon! kiakadtam... 1 éve csalt meg ilyenkor pont az ex barátjával akivel le is feküdt és utána könyörögte vissza magát.. azóta nem, volt baj vele, de most túl lőtt a célon, gondolom az a baja, hogy az ex úgy beszart tőlem anno mikor megagyaltam, hogy már sms-t se mert neki írni most... vagy már nem érdekli a gyereket... de ezek szerint barátnőmnek ez fájt? várta volna az sms-t tőle? nagyon furcsa volt ez nekem! ,mit gondoltok?
Hmm, nem kellett volna kiakadnod. Ő valószínűleg azért akadt ki, mert te kiakadtál. Persze, hisztis, de inkább csak megértésre vágyik.
Butaság volt az, hogy megverted a volt barátját... Most joggal érezheti azt, hogy kisajátítod őt... Ha azt akarod bebizonyítani, hogy meg tudod védeni, azt ne úgy csináld, hogy másokat a saját érdekedben bántasz... Inkább gondold el, hogy miért csalt meg. Most az egyszer próbáld meg, hogy te kérsz tőle bocsánatot. Szeret téged, hozzád ragaszkodik, nem a volt barátjához, viszont van, amit csak tőle kap meg. Ne úgy próbáld magadnál tartani, hogy ellehetetleníted azt, hogy kapcsolatba lépjen a volt barátjával, hanem úgy, hogy megadod neki azt, amire szüksége van. Egy szabad nő azzal fekszik le, akivel akar, ha vállalja a következményeit. Itt viszont nem mérlegelésről van szó... Az előző barátja valószínűleg több szabadságot nyújtott neki, és nem vert meg mindenkit, aki a lányra kacsintott... Érted, mire gondolok?
Én nem sajnálom a kérdezőt. Aki nem látja a fától az erdőt, az megérdemli a sorsát.
Köszönt magadnak a dolgokat!
nem irigyellek
de én személy szerint úgy rúgtam volna bele a csajba hogy a lába nem éri a földet.... ha a pinán kivűl más is lényeg neked egy kapcsolatban akkor dobd ki a francba nem lesz ennek jövője ............
te idióta, honnan veszed, hogy az exétől várt sms-t?
miért kellett neki beszólni, hogy 'talán több sms-t vártál vagy mi a gond'?
te is hülye vagy, meg ő is. Összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!