Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakulnak ki ilyen fura hihetetlen helyzetek?
- 23f vagytok még nem volt barátnőm , általában észrevétlen vagyok a szemükben de amikor úgy érem alakul valami akkor hirtelen több lánynak is az eszébe jutok
- ha véletlenül évfolyam társaim meglátnak egy lánnyal beszélni akkor ehhez hasonló a nézésük :
- fura régen suliban mindig szívattak itt egyetemen nem tudom mitől lettem olyan szenzációs , hogy egyszer egyik lány szarul erezte magát aszt hitte vele van valami probléma
- most pedig elhatároztam , hogy próbálkozom , az egyik évfolyam társnőmnél akinek van rég barátja de az egyetem miatt távkapcsolatban vannak ( erről írtam már ki kérdést lehet emlékeztek rá)
- a lényeg még igazából nem léptem előre semmit csak az első lépéseknél járok de már 3 lány rém irt kik nem irtak rég , és randit kérnek holott ők utasítottak el nem is olyan rég... :-s
23f
miért kell neked pont olyan csajra rástartolnod, akinek párkapcsolata van? ne b_sszad már tönkre...
(az meg egy dolog hogy távkapcsolat)
szted 7 év kapcsolat után csak úgy összejön egy jött ment csávóval?
épp ezért nincs nála esélyed ember.
23 évesen lehetne egy kicsit több eszed/logikád.
te most komolyan ennyire logikátlanul gondolkodsz?
szerinted 7 év után ott fogja hagyni miattad a barátját? ha 7 éve szereti a srácot (pedig tinikként jöttek össze és a mai napig együtt vannak), pont hogy telibe fogja sz_rni a kínlódásodat. hagyd már lógva a csajt...
A volt pasim volt az osztály legcsendesebbike. Én is az osztály "szépfiújába" voltam szerelmes de amikor az dobott felfigyeltem rá. Egyre többet beszélgettünk majd pár hét múlva elkérte a számomat. Most hogy szakítottunk mêg mindig haverom. Kitartás!
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!