Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múlt miért olyan fontos? Mindenkinek fontos?
A múltból lehet következtetni a jövőre, így nagyon nem mindegy, ki mit csinált. A hibák elfogadása meg egy dolog, de javítani rajtuk sosem árt.
Ha nem számít a múlt, legyél amnéziás, nem fogsz emlékezni belőle semmire, így nem fog bezavarni...
Az embernek a múltja nélkül nincs jövője. Szóval fontos a múlt, az más kérdés, hogy a múltban elkövetett esetleges hibákat, ki hogy bocsájtja meg a másiknak. És igen, akit szívből szeretsz annak megbocsájtasz, de a múlt ismerete nélkül nem tudod mit kell megbocsájtani.
18/f
Kérlek pontosítsd, hogy miért baj, hogy elmentél a gólyatáborba. Csináltál ott valamit amit nem kellet volna, vagy mi?
18/f
éjszakai túrán volt egy feladat: le kellett venni a ruhát... nekem pont megvolt, így csak a felsőm vettem le, de azalatt meg fürdőruha felső volt.
A másik, ami még korábban volt vita tárgya: borkóstoló volt, és egy kicsit szédültem a bortól, de tudtam, h mi történik, magamnál voltam. Mindenre emlékszem. Barátnőim össze akartak hozni egy sráccal és azt akarták, h csókolózzunk. Nah, én ezt nem akartam, mert én az első csókomat a szerelmemtől akartam megkapni, vagy olyantól, aki nekem tetszik. de ez a srác nem tetszett nekem. Aztán a barátaim odatoltak hozzá és az a hülye megcsókolt. Én elhúztam a fejem, de sikerült neki.
ennyi történt, ezeket nem tudja megbocsájtani, mert csak most mondtam el neki, csak most derült ki. Mert hazudtam. De nekem ezek nem lényegesek. Nem számítom csóknak azt a csókot. Nekem ő az első, a barátom az első, aki megcsókolt.
Hát, elég h*lye, ha ezért elhagy. Volt rajtad fürdőruha felső, szóval még azt se mondhatja, hogy félmeztelen voltál. A csókról meg nem te tehetsz. Ha barátod szeret, akkor megérti ezt, és elhiszi neked. Szerintem, nem tettél semmi olyat, ami megbocsájthatatlan lenne.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!