Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az valóban igaz hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az valóban igaz hogy minden normális embernek van párja?

Figyelt kérdés
Akinek nincs az meg nem normális? Hallottam már ezt pár embertől, kommentekben is, de egy-két ismerőstől is. Nyilván én is ismerek olyat, akinek nem nagyon van csak ilyen himi-humi (távolabbi rokonnal) de róla tudom hogy hülye dolgai vannak meg az egész ember nem a kultúráltságáról ismert.

ápr. 24. 16:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
72%
Én átlagos, de már középkorú és gyerekes nőként nem dúsgazdag adoniszokra "hajtottam", sőt ha bejelentkezett volna egy, meg is ijedek, hogy mi az árverés :D De fontosabb volt becsszóra a külsőnél, hogy jól érezzem magam vele, értse a humoromat vagy kínomat. Azért voltak korombeli normális férfiak... de mindig volt valami, ami nem stimmelt. Politikai nézet vagy az anyja vagy a higiénia vagy hogy karótnyelt volt. Aztán végül összejöttem azzal, aki nem is tetszett elsőre és én se neki. És most meg már nagyon szeretem azért, aki. Teljesen új volt úgy ismerkedni, hogy egyikünk sem akart megfelelni a másiknak, mert nem akartuk levadászni egymást. Így teljesen őszinték tudtunk maradni.
ápr. 25. 10:18
 32/37 anonim ***** válasza:
59%

"Persze lehet, hogy az nem volt szerelem első látásra, hanem elkezdtek beszélgetni, látták, hogy sok a közös pont bennük, megkedvelték egymást stb."

Aha... Csak ehhez is két ember kell ám. Te hiába kezdenél beszélgetni, ha a másik köszöni szépen, nem kér belőled, inkább megy smúzolni a neki tetszőnek.

Két (néhány) példa a "nagy egymásra találásról" nem a világ, ők inkább a kivételek, a rondák szintjén a vonzalommentes megalkuvás-kapcsolat az általános. De ettől még ne tartsuk már ezt normálisnak és egészségesnek, azt pedig "betegnek", aki erre nemet mond! Hogy lehet úgy szexelni vagy akár csak csókolózni, ha a hátad közepére sem kívánod a másikat?! 🤦🏻‍♀️

Amúgy én nem vagyok kövér, épp ellenkezőleg, de az is baj, illetve a fejem ronda, és nem, ezen nem segít smink, frizura, öltözködés. Egyrészt ezek lekerülnek, illetve a haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve. Másrészt vannak korlátaik nemcsak a "hatékonyságukat" tekintve, hanem a lehetőségek szempontjából is, mert pl. egy hiperreaktív, intoleráns, problémás bőrt nem célszerű "gyilkolni", frizura is csak olyan lehet, amit a hajminőség megenged stb. Harmadrészt óvatosan felhoznám az önazonosságot - kapok is mindjárt érte, hogy "jaaa, hát így akkor végképp ne rinyálj!" -, merthogy talán nem kéne ráerőltetni stílusidegen, feszengős-diszkomfortos szarságokat mindenkire sablonszerűen.

ápr. 25. 11:02
 33/37 anonim ***** válasza:
53%
Nem feltétlenül. Sokszor elkerekedik a szemem, amikor látom, hogy a kötekedő, pénzéhes vagy könnyűvérű ismerősöket is megtűri valaki.
ápr. 25. 11:07
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát, de szerintem azért nem ennyire szélsőségesen fekete-fehér ez a vonzalom kérdés sem, hogy vagy lehengerlő egyből valaki, vagy "a hátad közepére sem kívánom". Ez inkább egy spektrum, van, aki jobban tetszik, van, aki kevésbé, de még mindig kialakulhat vonzalom idővel és olyan is van, aki egyáltalán nem. Utóbbi kategóriával nyilván nincs értelme ismerkedni, ha semmi nem vonz benne, de a köztessel lehet. Józanul kell gondolkodni, kell tetszedjen a másik, de nem 100%-ban.

ápr. 25. 11:10
 35/37 anonim ***** válasza:
Igen, csak ha te vagy a ~99%-nak az "egyáltalán nem", akkor... 🤐😔 Persze még mindig ott egy ellenkező nemű szintén "egyáltalán nem", de ezzel megint ott tartunk, hogy vonzalommentes megalkuvás. Szóval ja, "mindenkinek" lehet kapcsolata, csak van, akinek max. ilyen lesz, és ezek szerint az normális, aki ebbe belemegy, az meg sérült, aki nem hajlandó vagy képes.
ápr. 25. 12:20
 36/37 anonim ***** válasza:

Én továbbra sem gondolom, hogyha együtt van két nem 10/10-es ember, akkor az vonzalommentes megalkuvás.

"A haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve."

Ez így van. Akinek szép a frizurája, és szép a sminkje, az bizony minden reggel egy órával előbb felkel, és megcsinálja magának. Nem marad örökre olyan, ha a fodrász egyszer belőtte, a sminket is lemossuk éjszakára.

Pont azért nincs az ilyen típusú embereknek senkije, mert mindig mindenre van kifogás.

De azt hiszem ezen a ponton feladom, látom hiába is mondunk bármit.

ápr. 25. 14:43
 37/37 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy a csúnya emberek ne vonzódnának egymáshoz, persze nyilván erre is van példa, de anno nagyon jóban voltam az egyik kollégámmal, aki, hát nem volt egy szépség, alacsony volt, volt némi hasa, a haja csak úgy nőtt valahogy, egyszerű ruhák, csálé fogak. De laza, jó fej volt, nem félt a csajozástól, persze nem volt feltétlen sikere a legjobb nőknél, sokan max havernak tartották, de nem volt totál sikertelen sem. Na, mivel sokat lógtunk együtt melón kívül is, végigkísértem a párkapcsolata kialakulását egy kb ugyanolyan kategóriájú csajjal, aki frissen jött a céghez, duci, kócos, száraz haj, ápolatlan fogsor, farmerpóló, nem éppen olyan volt ő sem, hogy azt gondolná az ember, hogy bárki kinézné magának. De azt láttam folyton, amikor együtt lógtunk, hogy magában mosolyogva pötyög a telefonján állandóan, aztán mikor rákérdeztem, hogy kivel beszél, széles vigyorral válaszolt, hogy xy-nal, tök sokat dumálnak mostanában, aztán össze is jöttek, tök jól összeillettek, nem tűntek épp olyannak, akik csak jobb híján választották egymást. A vonzalom eleve nem csak és kizárólag a külső jegyeken múlik, a személyiség is kiválthat vonzalmat, persze nem annál, akinél kőbe vésett dolog, hogy neki csak a hibátlan emberek jönnek be. Nekem is volt pl olyan párom, amilyenre sosem gondoltam, hogy különösebben bejönnének, hosszú hajú, metálos srác pl, nem voltak sosem az eseteim, aztán ő mégis megtetszett. (Bár amikor megismertem, inkább félhosszú haja volt, épp növesztette, plusz munkaruhában láttam csak eleinte, de nyilván a szakácsruha sem volt a legszebb outfit.) Mondjuk ő nem volt csúnya, csak a stílusa tért el az ideálomtól, aztán mégsem zavart éveken keresztül, amíg együtt voltunk.
ápr. 25. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!