Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valóban igaz hogy minden normális embernek van párja?

"Persze lehet, hogy az nem volt szerelem első látásra, hanem elkezdtek beszélgetni, látták, hogy sok a közös pont bennük, megkedvelték egymást stb."
Aha... Csak ehhez is két ember kell ám. Te hiába kezdenél beszélgetni, ha a másik köszöni szépen, nem kér belőled, inkább megy smúzolni a neki tetszőnek.
Két (néhány) példa a "nagy egymásra találásról" nem a világ, ők inkább a kivételek, a rondák szintjén a vonzalommentes megalkuvás-kapcsolat az általános. De ettől még ne tartsuk már ezt normálisnak és egészségesnek, azt pedig "betegnek", aki erre nemet mond! Hogy lehet úgy szexelni vagy akár csak csókolózni, ha a hátad közepére sem kívánod a másikat?! 🤦🏻♀️
Amúgy én nem vagyok kövér, épp ellenkezőleg, de az is baj, illetve a fejem ronda, és nem, ezen nem segít smink, frizura, öltözködés. Egyrészt ezek lekerülnek, illetve a haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve. Másrészt vannak korlátaik nemcsak a "hatékonyságukat" tekintve, hanem a lehetőségek szempontjából is, mert pl. egy hiperreaktív, intoleráns, problémás bőrt nem célszerű "gyilkolni", frizura is csak olyan lehet, amit a hajminőség megenged stb. Harmadrészt óvatosan felhoznám az önazonosságot - kapok is mindjárt érte, hogy "jaaa, hát így akkor végképp ne rinyálj!" -, merthogy talán nem kéne ráerőltetni stílusidegen, feszengős-diszkomfortos szarságokat mindenkire sablonszerűen.

Hát, de szerintem azért nem ennyire szélsőségesen fekete-fehér ez a vonzalom kérdés sem, hogy vagy lehengerlő egyből valaki, vagy "a hátad közepére sem kívánom". Ez inkább egy spektrum, van, aki jobban tetszik, van, aki kevésbé, de még mindig kialakulhat vonzalom idővel és olyan is van, aki egyáltalán nem. Utóbbi kategóriával nyilván nincs értelme ismerkedni, ha semmi nem vonz benne, de a köztessel lehet. Józanul kell gondolkodni, kell tetszedjen a másik, de nem 100%-ban.

Én továbbra sem gondolom, hogyha együtt van két nem 10/10-es ember, akkor az vonzalommentes megalkuvás.
"A haj nem lesz mindig olyan, mint a fodrász ajtaján kilépve."
Ez így van. Akinek szép a frizurája, és szép a sminkje, az bizony minden reggel egy órával előbb felkel, és megcsinálja magának. Nem marad örökre olyan, ha a fodrász egyszer belőtte, a sminket is lemossuk éjszakára.
Pont azért nincs az ilyen típusú embereknek senkije, mert mindig mindenre van kifogás.
De azt hiszem ezen a ponton feladom, látom hiába is mondunk bármit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!