Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet olyan embernek lenni aki egy normális társ tud lenni egy kedves lány számára?
vagy le kell szarni és lesz amilyen lesz a kapcsolat?
Nem szeretnék fájdalmat okozni senkinek sem azzal, hogy rossz vagyok.
De hogyan?
Lelkileg kvra romokba vagyok, és egyre rosszabb.
Énekeld el, hogy
"Rossz vagyok, de használható...."
Nem tudok kihasználni senkit, nem is akarok.
Nem bántok senkit sem.
Szexelni meg én nem akarok olyannal akit nem szeretek.
Honnan tudod, hogy nem lennél normális társ?
Ha próbáltad és nem ment, mi volt az oka? Miért nem oldottad meg vagy segítettél megoldani?
"kedves lány" ilyet csak azok a fiúk írnak, akik még nem tudják, hogy a nők milyen mocskos és undorító teremtmények.
Kérdező nem kell kedvesnek, megértőnek, hűségesnek, odaadónak, figyelmesnek lenned. Ezek mind-mind negatív tulajdonságok, a mai lányoknak, nőknek ezeknek az ellentéte az ami potenciális megmozgatja őket, azt vettem észre, hogy a hűtlenség beindítja a nőket, szexuálisan és a harciszellem is buzogni kezd bennük, hogy küzdeniük kell a pasiért.
Le kell szarni a nőket, minél alázóbb, minél szemetebb vagy velük, annál jobban fognak koslatni utánad.
Nézd csak az én helyzetem, én egy hűséges és lojális férfi voltam, ajándékok, lelkizés stb stb, mit értem el vele, megcsalt, na innentől fogtam magam és fordultam 180 fokot, és milyen jól tettem, azóta nem sérülök, soha többé nem akarok úgy megsérülni lelkileg mint akkor. És a nők....ha tudnád milyen gyűlölet és gonoszság van bennük, ha tudnád kérdező....🤢🤮 Konkrétan elhányom magam tőlük, amúgy nem is kell nő nekem, majd megyek prostizni. Inkább te is tégy így, míg lelkileg megnem nyomorít egy. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!